רעיון עם פונטציאל

רעיון עם פונטציאל

היי לכולם,התחלתי לקרוא את הסוד לא מזמן והחלטתי ליישם אותו בחיי ובאמת לגרום למהפך בחיי.כרגע אני בחיפושים אחרי עבודה עם תיכנון ללימודים בקיצור אפשר לומר שבשנה האחרונה חיי עברו איזושהי טלטלה.חשוב לי לציין שמאז ותמיד הייתי בן אדם אופטימי עם חיוך תמידי.אני יכולה להגיד שהסוד באמת גרם לי הרגשה יותר טובה ואני באמת מאמינה בכל ליבי שחיי ישתנו והפעם יעברו טלטלה חיובית.בתור מישהי שגרה בבית לא מבוסס עם עם מינוס תמידי בבנק(אבל מעכשיו אינני אומרת מינוס אלא פלוס אני הופכת את מיספר המינוס בפלוס לא חושבת ואומרת כמה שפחות- הצבתי לי מטרה להרוויח 150000 שקל בשנה.סכום שבחיי לא הרוחתי.עלה לי רעיון לכתוב ספר העוסק בסיפור חיים של אנשים אשר מלמטה הם הגיעו לפסגה.דוגמת אופרה ווינפרי ,אנשים פשוטים עם סיפור חיים ייחודי.לקבץ את כל הסיפורים ולהפוך אותם לספר אחד שישמש השראה לאנשים ייתן בהם מוטיבציה ואולי יגרום להם גם להכיר תודה על חייהם ועל מי שהם.ברוח הסוד אני יודעת ומאמינה שרעיון כזה יכול להצליח ולהניב פירות הוא בעיקר הגשמת חלום ישן נושן ודרך להרוויח 150,000 ש"ח ואולי יותר.אין לי מושג איך רעיון כזה יכול לצאת לפועל עם יש כאן מישהו עם ניסיון כתיבה או שיכול לעזור אשמח. "שמחה-פותחת שערי שמיים"

Annie46

New member
רעיון נחמד ../images/Emo13.gif

קראתי "הסוד", וזה ספר מעניין. איני פוסלת דבר, אבל הכי חשוב זה לחזק זה את זה.

Annie46

New member
אכן זה ספר מאוד מיוחד

הספר השמיים שבתוכי אינו קשור כלל ל"הסוד", ולמרות שהוא מכיל בתוכו עצבות, הוא ספר מרגש, נוגע-ללב ומאוד איכותי. מומלץ מאוד לקרוא אותו! אפשר לקרוא עוד על המחברת אתי הילסום.

איך רעיון כזה יכול לצאת לפועל?

מאד פשוט: מתחילים בזה שיושבים מדי יום וכותבים את הספר. סיפורי חיים מעניינים אפשר למצוא בוויקיפדיה, אבל כדי שהספר יהיה מעניין צריך לכתוב אותו בצורה מעניינת, וזה התפקיד שלך כסופרת. אחרי שתהליך הכתיבה מסתיים נותנים אותו למישהו שסומכים על הטעם שלו ועל הידע הלשוני שלו בשביל הגהה (תמיד יש טעויות ומקומות שחשבת שהכול ברור אבל זה לא). אחרי שמתקנים את כל הטעויות שולחים את כתב היד (זה סתם ביטוי בימינו. כמובן שזה צריך להיות מודפס) להוצאות ספרים שונות ומחכים שמישהו יתאהב בספר ויוציא אותו לאור. פשוט, לא?

MAGIC39

New member
תמשיכי לצחוק כל הדרך אל הבנק אבל...

עכשיו עוד הרבה אנשים יודעים על הרעיון שלך....

שיידעו

אני צוחקת כל הדרך אל תדאגי.דברים קורים מתי ואיך שהם צריכים לקרות ובסך הכל הכל קורה לטובה אז ככה שאני אשן הלילה בשקט בלי דאגה "לגניבה".אני פירסמתי את זה כאן בכוונה עם יהיה מישהו שמאמין בזה כמוני ויוכל לתרום משהו אז בכיף.

למעלה