רעיון ענק!

רעיון ענק!

בכנסים בשנים קודמות... ממש קודמות... יעני 2002 2003 כזה... היו עושים קלטת של הפסטיבל כל שנה... האחרונה שידוע י עליה הייתה ב-2003... אני בעד דיוידי של הכנס כל פעם... למה חולצות פסטיבל ממשיכים למכור וקלטות {דוידי} לא?... אני בעד דיוידי... או שמישו ממש אמיץ נפלא מבורך מדהים ומגניב מאוד יעשה איזשו סרטון מאוד מאוד ארוך שמתעד את הכנס כולו... ממש סרטון של איזה 3 וחצי שעות כזה... עם 10 דקות מכל מופע וצילומים ש הרבה קומבאטים... כמו שכל שנה צריכים מתנדבים בכניסה שיבדקו שאנשים נכנסים רק עם שרשרת {או צמיד}של הכנס... אז שינדבו אנשים להיות מחזיקי מצלמה {נשמע כמו מחזיקי מפתחות חחחחחח}... אני אהייה מוכן להתנדב במקרה כזה... אני רוצה תגובות חיבויות רבות משמעות שישכנעו את {אמממ... } הג'אגלרים המשפיעים בארץ? מארגני הכנס? מישו עם מצלמה? הקיצר מישו שיכול לעשות משו... *מומלץ: תגובות בסגנון- ואוו רעיון ענק אני בעד או- וואו יש לי מצלמה בפסח אני יביא אותה ואני ידביק אותה לכתף ויצלם כל הכנס או- היי אני מערוץ 2 והייתי מעוניין לעשות סרט דקומנטרי על הכנס בו אני יצלם את כל ה 5 ימים רוצים? או- אין לי מצלמה אבל זה רעיון כל כך גאוני שאני עכשיו ילך לקנות וגם יעבור דרך כרמיאל ויביא לך מיליון דולר או- אחר {אחר חייב להיות תגובה חיובית עוזרת מגניבה וחביבה, יום טוב}

...

זה קצת בעייתי בהתחשב בזה שאין לי מצלמה ואני רוצה ממש להנות בכנס ולא לצלם כל הזמן... בגלל זה הצעתי את זה שזה יהייה באחריות המארגנים ויהייו כמה אנשים בכנס שיעשו משמרות על מצלמה... חוצמזה אני לא רוצה לעשות רווח... אני רוצה מזכרת שווה מהכנסים... אני עד עכשיו לא מבין למה הפסיקו עם הקלטות ואני אשמח להסבר... אם מישו ייקח את הרעיון שלי צעד אחד קדימה אני אשמח להיות "נושא מצלמה" בפסטיבל או לעזור לערוך או משו... כי זה ממש רעיון טוב ואני רוצה כזה דיסק... כל שנה יש סרטון פרומו לכנס או סרטון מזכרת כזה עם 3 דקות מהכנס או קטע אחד מהבמה פתוחה וכאלה... וזה ממש כלום בהתחשב בעובדה שזה 5 דקות מתוך 5 ימים...

Aiyegbeni

New member
זה לא היה כל כך רחוק -

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=440&msgid=108523232 כנ"ל לגבי שני הכנסים הקודמים. השנה יכול להיות משהו יותר רציני, זה עוד בבדיקה.

...

אבל אני לא רוצה סרטון מסכם של כנס... אני רוצה ממש דיוידי... למה אני לא מקבל הסבר על הקטע של "למה הפסיקו עם הקלטות?"... אני רוצה את זה כמו הסרטים הנורבגים המוזרים חסרי התוכן האלה של העשר שעות חח... אני רוצה סרטון שמתעד את הכנס מההתחלה ועד הסוף... קומבאטים... משחקים... סדנאות... הופעות... הכל... אם דבר כזה יעשה זה יהייה ענק אדיר מגניב מושלם...

Aiyegbeni

New member
יעקב גודמן צילם בזמנו

וגם באמת פשוט מכר קלטות של כל הקטעים שהיו בכנס ברצף אם זכור לי נכון. אגב, פעם הכנס היה 3 ימים עם 3 הופעות בערך (במה פתוחה, פאבליק שואו, מופע אש), לעומת השנים האחרונות שיש מופע ישראלי, במה פתוחה, מופע אש, המופע הבינלאומי, מופע מיוחד של אומן/ים מחו"ל רנגיידים........... אז קשה יותר לתעד את הכל. כפי שכתבתי כבר (פעמיים), תיעדתי אפשר לומר (כמעט) את כל הכנס הקודם, וכרגע יש לי איזה 80 ג'יגה של הכנס הזה על המחשב ( שזה בערך 400 דקות שזה שבערך 6.666666667 שעות).. כמובן שאפשר לוותר על הרבההה והאפשרות הקלה היא באמת לעשות מה שאתה אומר, שזה לשים את כל הקטעים המלאים ברצף לפי קטגוריות ואז באמת זה יצא כמה שעות טובות). או באמת לעשות תקציר כזה, שזה לוקח הרבה יותר זמן לעשות ובסוף זה יוצא בסביבות השעה... ושוב.. יש כרגע בדיקה לשדרג את העניין..

:]

אני בעד שתשלח לי את כל ה-80 ג'יגה ובנוסף תערוך ל- 4 שעות ככה ותמכור/תחלק/תהרוס/תזרוק/תיתן/תביא...

למעלה