רעיון פשוט לחזה עוף כשל"פ ללח"ק - יש?

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
|חי

 

שריתי76

New member
תודה על כל הרעיונות!!

אחליט עד הבוקר. הכל עדיין קפוא (התעכבנו בהורדת הכלים, ולא היה לאן להוציא...)

כל עכבה לטובה
 

שריתי76

New member
רעיון פשוט לחזה עוף כשל"פ ללח"ק - יש?

צריכה להכין לצהרי יו"ט, וראש ריק מרעיונות.

יש מחבת צליה, יש מחבת רגילה,.והרבה סועדים....
ולא אוכלים שרויה, אז א"א להשתמש בקמח מצה.

תודה!
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
או שווארמה בבישול איטי של יעלה, פחות זמן

בישול ופפריקות +מל"פ במקום תבלין שאוורמה?
 

אמרלדה

Active member
חזה עוף של תום פרנץ ממסטר שף הקודם

נושא : המלצה על החזה עוף ''סופרים'' שהכין תום במאסטר שף
הכנתי מספר פעמים, מצטרפת להמלצה בכל לב. החזה הכי טעים ועסיסי שאכלתי בחיי.

תאריך : 23/01/13 18:13
מחבר/ת : רותיקה

תיבלתי במלח פלפל שני נתחי חזה(פרפר חצוי ל 2 ללא העצם), הזהבתי בשמן זית כ 3-4 דקות מכל צד מרחתי בסילאן וחרדל והעברתי לתנור 180 5 דקות מכל צד. יצא עסיסי וטעים מאד
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אה! מה שהכנתי בסקי - השרתי נתחי חזה עוף

וטבעות בצל בשמן, ותבלינים (כמון את לא יכולה, אבקת שום כן) כמה שעות והקפצתי במחבת ב"נגלות" למעין מעורב ירושלמי לרמאים. הוספתי פטריות שמנפניון טריות לקראת סוף ההקפצה - נזלל, שאריות נכנסו לבגטים לצהריים למחרת (עם חרדל דיזון צרפתי..).
הנה תמונה מצרפת של לא זוכרת כמה קילו חזה עוף נח במרינדה (בתוך הכלי של סיר לבישול איטי..).
 
למעלה