רעיון צץ לו במוחי הקודח

רעיון צץ לו במוחי הקודח

מה דעתכם שנפתח שירשור ל"שיפור רמת הציניות בחייך" אנשים יכתבו כל מיני משפטים סרקסטיים למיניהם (עדיף מדריה) שיוכלו לעזור לנו במצבים רגילים אשר בהם אנו נתקלים בנהלך חיינו חסרי המטרה. לי אין הרבה משפטים ובכל מקרה אני לא יכולה להשתמש בהם ( אני מוקפת באידיוטים!!!) נ.ב כשכולם דיברו על איך שצריך להחיות את הפורום חשבתי שפעם הוא היה חי אז נכנסתי לארכיון וגיליתי שפורום זה היה מאז ומעולם תוסס כמו חיי החברה של דריה עצמה אבל זה לא כזה נורא זה עדיף על פורומים אחרים שבהם מפחדים לפתוח הודעה חדשה

המממ

New member
הנה משפט...

"זה לא שיש לי הערכה עצמית נמוכה, יש לי הערכה נמוכה לאחרים"
אחד מהמשפטים המוצלחים של דריה... חוצמיזה, תמיד מעניין לדבר ולגלות שאת אומרת משפטים שהיו מתאימים לדריה (אבל משפטים מקוריים משל עצמך)... וזהו. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

זה מהפרק הראשון לא?

או משהו כזה... טוב הנה משפט ההומצא על ידי (או ששמעתי אותו איפשהו והוא נכנס לי לתת מודע) לשימוש כאשר מישהו מבקר את ההתנהגות שלך או מתחיל לרדת עליך ללא סיבה ניראת לעין: אני הייתי אומרת משהו בחזרה אבל אני מבינה שאתה כל היום שקוע בלבקר את עצמך ולכן ההערכה העצמית שלך כל כך נמוכה שאתה מפחד שאנשים יראו כמה חייך חסרי ערך לכן אתה מפנה את תשומת הלב אלי ובורח מהבעיות שלך אבל אני אתן לך להמשיך לחיות באשליה פעם אמרתי את זה למישהו אבל הוא היה ממש מפגר והא פשוט הסתכל עלי במבט טיפשי וחיוך מרוצה מעצמו...

eorion

New member
אהה... כולנו מוקפים בבני רמת השכלה

נמוכה, אך המשפט שהמצאת הוא ממש ממש ארוך מדי... עד אז כבר היית מתבלבלת, ומאבדת הכל... זה צריך להיות "קצר וקולע" הנה לך: הייתי אומרת לך אמרה צינית שנהייתה משתיקה אותך, אבל כפי שאני רואה אמרת לך כבר הרבה כאלה לעצמך אז את מוציא את זה עלי, אני לא ארד לרמה שלך. ו... זה לא שאני צריך משפטים בשביל לסתום למישהו את הפה, זה בא טבעי, אם זה לא בא טבעי, את לא תצליחי להגיד את זה. זה לא משהו שמתאמנים עליו, או שזה נרכש במהלך שנים אחרי שנים של ביקורת צינית ופוגעת. או שאת זו ש"מברכת" אנשים ב"מוצר" זה של סרקזם. בקיצור, את לא צריכה את האמרות של האנשים שאלו... למרות שיהיה נחמד לשמוע אותן...

ailag

New member
קצר יותר

"הייתי אומרת משהו ציני כדי שתסתום, אבל חבל לבזבז עליך את המילים." "הייתי אומרת משהו ציני כדי שתסתום, אבל ממילא לא תצליח להבין." ועוד, ".. וזה מה שהאנשים הקטנים והירוקים אמרו לך?" "אני מכירה כמה אנשים בחלוקים לבנים בול בשבילך!" (נגזרת של משפט שאני אומרת הרבה, כשאני מאבדת הגיון במה שאני אומרת וממציאה דברים, אני מוסיפה בסוף "ואז אני אלך למקום יפה ולבן ולכולם יהיו חלוקים לבנים וגם לי אבל רק לי לא יהיו שרוולים." (המחסור בניקוד - בכוונה.) ) "ואני בטוחה שאמא שלך ממש גאה בך עכשיו." "הייתי מתפעלת ממה שאמרת, אבל אין לי כוח עכשיו." "תזכיר לי אחר-כך, ואולי אז i will give a damn."

יש גם...

מישהו:בלה בלה בלה בלה בלה *אניהולכת* מישהו:לאן את הולכת? א.לפרסם את הידיעה המרעישה הזאת באינטרנט ב.לפצוח במחולות על גגות הבינינים יש עוד אבל אני לא זוכרת...

אני פעם אחת אמרתי את זה למישהו

וזה היה הרבה יותר קצר פשוט שעכשיו זה יצא לי ארוך כי ניסיתי להזכר... אני לא מתאמנת על סרקסטיות סתם חשבתי שזה יהיה שירשור נחמד

אני בדרך כלל

אומרת למי שיורד עלי "פגעתה בי קשות, תן לי זמן ללכת לשירותים כדי ליבכות" (רצוי להישתמש בטון משועמם) או שאפשר להגיד: "אוי לא עולמי חרב" ואז בדרך כלל הם מגיבים:"איזה סתומה את" ואני מחזירה: "מי כמוך מבין בסתימות"

חמוד...

אבל ה"שנינותך" וה"תיחכומך" יתפלצ (מילה חדשה שהמצאתי שנועדה לשימוש רק בזמן של אי שפיות) לי ואני אשמע כמו אחת שיצאה ממוסד!

שום דבר

דווקה רעיון לא כל כך גרוע... כך אולי לא יתייחסו כל כך לכל דבר טיפשי שאני עושה.

המממ

New member
מישמיש, הזכרת לי משהו...

שאהבתי מאוד! שדריה אמרה, כמובן...: מישהו (אפצ'אק?): where are you going? דריה: slowly insane... משפט מצוין... יומטוב ושקט שיהיה לנו!

Shodan

New member
כמובן.

"Well, the jerk store called... they're running out of YOU!" צוחק, כמובן. ברצינות, אחד מומלץ: "אתה מוכן להשאיל לי את המוח שלך? אני בונה אידיוט."

למעלה