רעיון קטן למסיבה

עוז 18

New member
רעיון קטן למסיבה

זוכרים תחולצות מאיה נאפה שהיה כתוב עליהם AYA BNZO NAPA ? מה דעתכם שלכל מי שיש חולצה כזו שיבוא איתה למסיבה? לדעתי זה מגניב לאלה דרך אגב לי אין כזאת חולצה כי לא הספקתי לקנות ): אז מי שיש לו ומוכן למכור לי במסיבה אז שיגיד

רעיון נחמדד....

לי יש חולצה של ג'סמין אין..אני יבוא איתה

לינור17

New member
לנו יש חולצה אחרת

שאנחנו עשינו .. וואלה יכול להיות נחמד לבוא עם זה aya napa2005- Big mass and liquid from the ass!!

adammaman

New member
חח אנחנו עשינו משהו בן זונה בחולצות

מאחורה רשמנו -סבבה אגוזים=4פאונד ה4פאונד זה בגלל שהכל בגלל הכושי המאנייק הקומבינה קומביניישן הזה עבד עלינו מכר לנו איזה 8כרטיסים לכל מיני מועדונים..והם בכלל לא קיימים..ולמסיבת קצף באייס הוא מכר לנו כרטיס של מסיב ת חוף...בקיצור כוס אמא שלו..וזה רעיון נחמד לבוא למסיבה כולם עם החולצות שלהם...

דנדן182

New member
שאלה בקשר למסיבה

הייתי באיה נאפה בתאריכים ה 4 עד ה11 לאוגוסט וזה היה בדיוק כשבית חב"ד נפתח ואז פשוט לא ידענו על קיומו. והבנתי שנכנסים למסיבה רק מי שהיה בבית חבד והשאיר להם שם ופרטים... ואני ממש רוצה ללכת למסיבה לראות שוב חבר'ה שפגשתי בנאפה, ובכלל לחזור לאווירה הזאת לערב אחד. אז איך אני יכול בכל זאת להכנס למסיבה אם לא נרשמתי בבית חבד כשהייתי בנאפה?

לינור17

New member
שטויווות

אתה יכול לבוא... לא נראה לי יבדקו בכניסה מי נרשם ומי לא ובלי קשר- לא שולחים הזמנות באימיילים?!

צריך להירשם?

טוב לדעת....לא ידעתי עלזה חשבתי שכל מי שהיה בנאפה יכול פשוט לבוא. רגע זאת תהיה מסיבה סגורה או כניסה חופשית בלי שום קשר?

foolish

New member
לא ממש לא

זה ממש לא קשור לרשימות... הרשימות נועדו לכך שמנדי ושלומי יוכלו להתקשר להודיע לאנשים איפה המסיבה מתי ואיך להגיע. כל אחד שהיה בנאפה מוזמן לבוא... פשוט מנדי ושלומי רצו טלפונים של האנשים כדי להודיע להם לבוא ואיפה זה... וברור נגיד שמישו שרשם משו במחברת שלהם אז הוא רשם רק את עצמו אז מנדי מתקשר לאחד ואומר לו להעביר לחברים שלו...

adammaman

New member
תשמעווווווווווווו

מסיבה ב5.11 בגת רימון בת"א...(לא יודע איפה זה..) כל מי שהיה באיה נאפה..מוזמן למסיבה... כרטיס במקום..אמור לעלות בסביבות ה3 או 4 פאונדדדדדדדדדדדדדדדדדד מנדי כאן דו איט!!!

חחח מיסטר קומביניישן??

גם לנו הוא מכר ב 4 פאונד... פגשנו אותו בסוף של איזה מסיבה והוא סיפר לנו שהוא מגיע לארץ להתחתן עם איזה ישראלית.. הוא גם הזמין אותנו, אבל חבר שלי השיכור הביא לו מספר טלפון לא נכון..

eldadnoy

New member
מי זה הכושי מיטצ'?

בן זונה גם על חברים שלי הוא עבד תפסנו אותו אחרי זה כיפכפנו אותו, וזה שאחראי על היחצנ"ים של הטוגה טוגה תפס אותו, והסוף לא ידוע, אולי הוא כבר לא בין החיים.

adammaman

New member
כוס דודה שלו..מאנייק..!!

בגללו עשינו חולה ב10פאונד!!!!! אבל היה שווה:)

eldadnoy

New member
כן.. בן זונה

כל היום היה הולך עם אותה גופיה כחולה מסריחה כזאת. הוא בא אלינו לאנטאה דחפנו אותו לבריכה. וגם אנחנו צחקנו על ה- four pound per each.

למעלה