רעיון קצת מפגר אבל אולי יעבוד

bossanova

New member
רעיון קצת מפגר אבל אולי יעבוד

שמתם לב בטח שמפברואר אין הופעות וגם לפני פברואר היה רק באיזה ספטמבר שלפני.... חשבתי אולי אם נארגן איזה ערב אינפקציה כזה עם הופעות קאברים שלהם וכאלה וזה יהיה מספיק גדול אז אולי זה יזיז להם קצת והם יחליטו להופיע סוף סוף אני תכלס לא מנגן/שר/יודע לארגן אירועים גדולים אבל אם עוד אנשים בקטע אפשר לסדר משהו בטח מי בקטע?

אז ככה...

אני מאוד בקטע וגם אני מנגן ויודע אפילו לנגן שירים של אינפקציה הבעיה הגדולה היא שקשה מאוד לבצע שירים של אינפקציה בהרכב כי צריך נגנים ממש ממש מקצועיים ולא לשכוח שגם הרבה מהמוסיקה שלהם מתלווה במחשב שרץ ביחד עם השירים. אם יש אנשים שבאמת חושבים שהם מסוגלים לנגן שירים של אינפקציה אז יאללה דברו.

Peeeach

New member
לגמריי מסכימה איתו..

זה באמת קשה לבצע שירים של אינפקציה.. אבל תמיד אפשר לנסות בכל מקרה, אני גיטריסטית ושרה.. אז ככה שאם אני אועיל במשהו או סתם בתור קהל ^_^

אני בכיף

אעזור לארגן דבר כזה.. באמת עניין הנגינה זה קצת בעיה.. אני אישית לאדע לנגן שירים שלהם..

יו

אני יש לי הרכב יא אללה אם הרעיון הזה היה בא שנה שעברה זה היה חזק אבל השנה כולנו בצבא וכמו שאמרתם צריך נגנים מאוד מקצועיים ואנחנו לא בדיוק כאלה אבל אני בטוח שאנחנו נוכל לנגן תשירים הפשוטים כמו שוקי,מה לאכול,זכוכיות,זיתים ואולי עוד כמה אבל יהיה לנו קשה למצוא זמן שכולנו חוזרים ביחד לחזרות וכאלהאבל אולי אם זה יהיה עוד איזה חצי שנה אולי יהיה על מה לדבר .. בכל מקרה אני מתופף ואולי באיזה חופש אחד חנוכה או משהו יהיה אפשר לארגן איזה הרכב מהחברה פה לראות אם זה עובד..

Peeeach

New member
יא אללה..

איזה פורום יבש... איפה המנהל של הפורום הזה?

למעלה