רעיון ראשון להעיר את הפורום! אני ואלרן חשבנו על זה ו...... מה דעתכם על פגישת פורום?
A ArSiT New member 24/3/03 #1 רעיון ראשון להעיר את הפורום!../images/Emo163.gif אני ואלרן חשבנו על זה ו...... מה דעתכם על פגישת פורום?
רעיון ראשון להעיר את הפורום!../images/Emo163.gif אני ואלרן חשבנו על זה ו...... מה דעתכם על פגישת פורום?
C Cupid In Hell New member 24/3/03 #3 אלרן זה אני!! ובאמת אולי נעשה פגישה או שירשור תמונות כמו בסאם41 להעיר ת'פורום עם מכת חשמל 9000 וואט!
N NiKi†a New member 24/3/03 #4 סאם... כן כן סאם..אנחנו שולטים. חח.. גם אתם גם אתם....(אה גמני פה....גם אנחנו גם אנחנו...)
C Cupid In Hell New member 25/3/03 #10 יש לי רעיון רמלה או לוד פחחח אני גר באמצע בין שתי הערים בתחילת רמלה בואו יש מקום של גלידה חבל על זמן וגם פיצה!
יש לי רעיון רמלה או לוד פחחח אני גר באמצע בין שתי הערים בתחילת רמלה בואו יש מקום של גלידה חבל על זמן וגם פיצה!
S Shadow Warrior New member 26/3/03 #12 ת"א, עזריאלי....? מקום שכולם יודעים, ויכולים להגיע [רכבת, אוטובוס וכו' וכו' וכו'...] מתי? אפשר בפסח... [לא?]
ת"א, עזריאלי....? מקום שכולם יודעים, ויכולים להגיע [רכבת, אוטובוס וכו' וכו' וכו'...] מתי? אפשר בפסח... [לא?]
A ArSiT New member 26/3/03 #13 ../images/Emo45.gif אני אומרת שבעזריאלי כי זה הכי טוב לכולם... ובפסח... טוב?
C Cupid In Hell New member 26/3/03 #17 אין לי בעיה אני! אי אפשר לוד? יהוד משהו טוב אני יקח אותכם לאור יהודה מסעדה חבל"ז!! על חשבונכם חחחחחח טוב נראה תגידו תאריכים כי בפסח אני בחו"ל צריך תאריכים1
אין לי בעיה אני! אי אפשר לוד? יהוד משהו טוב אני יקח אותכם לאור יהודה מסעדה חבל"ז!! על חשבונכם חחחחחח טוב נראה תגידו תאריכים כי בפסח אני בחו"ל צריך תאריכים1
S Shadow Warrior New member 26/3/03 #19 עין שריד? איפה זה? ../images/Emo12.gif "צורבת דיסקים לרותם", אה?
C Cupid In Hell New member 26/3/03 #20 תאמינו לי! למה בעזריאלי שונא ת'מקום וגם מקום ענק בואו בקניון בחולון אתם מכירים?