רעיון שלא ידוע ע"י מי,לפוסטר של ההמ שך של שודדי הקאריביים בלה בלה
R Runaway Train New member 28/10/03 #1 רעיון שלא ידוע ע"י מי,לפוסטר של ההמ שך של שודדי הקאריביים בלה בלה
נ ניקול (גין גריי) New member 28/10/03 #3 חיחי יפה. ראית את של וילי ואנקה? פאקינג קורע! עכשיו אני אתן הכל בשביל לראות אותו ככה בסרט! הוא חייב לעשות את זה!!! אגב מדברים וילי ואנקה (כנראה באמת שג'וני כן ישחק ולא מנסון הקריפ) אז לבנתים כבר יש מי שילחין את המוזיקה לסרט וזה כמובן דני אלפמן אהובי. ג'וני+טים+דני = ג'ויאזם!
חיחי יפה. ראית את של וילי ואנקה? פאקינג קורע! עכשיו אני אתן הכל בשביל לראות אותו ככה בסרט! הוא חייב לעשות את זה!!! אגב מדברים וילי ואנקה (כנראה באמת שג'וני כן ישחק ולא מנסון הקריפ) אז לבנתים כבר יש מי שילחין את המוזיקה לסרט וזה כמובן דני אלפמן אהובי. ג'וני+טים+דני = ג'ויאזם!
R Runaway Train New member 28/10/03 #4 חחחאיזה יופיייי...אין אפחד שמתאים לו חוץ מג'וני! מנסון לא קריפ,דיי
נ ניקול (גין גריי) New member 28/10/03 #8 לא אוהבת את מנסון ../images/Emo4.gif סורי וכמובן שאין בחור שמתאים יותר מג'וני הוא פשוט חייב לעשות את זה חייב! אני בעד ללכת לבקר בבית שלו ולשכנע, מה את אומרת יקירתי?
לא אוהבת את מנסון ../images/Emo4.gif סורי וכמובן שאין בחור שמתאים יותר מג'וני הוא פשוט חייב לעשות את זה חייב! אני בעד ללכת לבקר בבית שלו ולשכנע, מה את אומרת יקירתי?
W WallFlower New member 28/10/03 #10 אני אולי אצטרך להצטרף אליכן... יש לי כושר שכנוע... אגב, הבנתי שהוא סופית עושה את זה...
נ ניקול (גין גריי) New member 28/10/03 #12 יאי ג'וני! הוריי אמממ אנחנו בכל זאת ניסע לשם לבקר אותו ואת המשפחה ואת הכבשים
W WallFlower New member 28/10/03 #13 חחחחח... נעשה מזה רוד טריפ... בעיה יחידה - מישהו יודע צרפתית? כי אני לא חושבת שהערבית הדלה שאני יודעת תעזור לנו בצרפת...או שאולי כן... יש שם הרבה ערבים...
חחחחח... נעשה מזה רוד טריפ... בעיה יחידה - מישהו יודע צרפתית? כי אני לא חושבת שהערבית הדלה שאני יודעת תעזור לנו בצרפת...או שאולי כן... יש שם הרבה ערבים...
נ ניקול (גין גריי) New member 28/10/03 #15 למדתי 3 שנים... הצרפתית שלי בסיסית :| אמממ אנחנו נתעזר בשפת הסימנים חוץ מזה מי צריך לדבר? נגנוב מפה, נגנוב רכב, נגנוב קוראסונים ונצא לדרך. *שרה שירים בצרפתית*
למדתי 3 שנים... הצרפתית שלי בסיסית :| אמממ אנחנו נתעזר בשפת הסימנים חוץ מזה מי צריך לדבר? נגנוב מפה, נגנוב רכב, נגנוב קוראסונים ונצא לדרך. *שרה שירים בצרפתית*
W WallFlower New member 29/10/03 #17 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... חחחח...בדיוק השמיעו לחברות שלי (שלומדות צרפתית כמובן) את השיר הזה והוא תקוע להן בראש מה שאומר שהוא תקוע לי בראש...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... חחחח...בדיוק השמיעו לחברות שלי (שלומדות צרפתית כמובן) את השיר הזה והוא תקוע להן בראש מה שאומר שהוא תקוע לי בראש...
נ ניקול (גין גריי) New member 29/10/03 #18 השיר הזה יחרט בזכרוני לנצח יום צרפת, כיתה ט', תחת ערימת באגטים וקוראסונים... ישמע קולם של המקהלה הצרפתית לנצח במוחי הווווווווווווווווווווווווווווווווווווו שאנז אליזהההההההההה
השיר הזה יחרט בזכרוני לנצח יום צרפת, כיתה ט', תחת ערימת באגטים וקוראסונים... ישמע קולם של המקהלה הצרפתית לנצח במוחי הווווווווווווווווווווווווווווווווווווו שאנז אליזהההההההההה
נ ניקול (גין גריי) New member 29/10/03 #26 אממממממ כדי לחטוף מטוס צריך צרפתית? נגיד שאנחנו קנדים וזהו :|
מ מיצי007 New member 29/10/03 #19 כן הוא בטוח ישחק את ווילי *ייפי!!!* *מקפצת משמחה* כבר הוכרז רישמית אפילו עוד סרט שהוא אמור לעשות אחרי זה. הבנאדם לא מפסיק לעבוד!
כן הוא בטוח ישחק את ווילי *ייפי!!!* *מקפצת משמחה* כבר הוכרז רישמית אפילו עוד סרט שהוא אמור לעשות אחרי זה. הבנאדם לא מפסיק לעבוד!
R Runaway Train New member 29/10/03 #21 אני אומרת תארזי אמצעי מניעה ובואי-אנחנו הולכים לעשות משגל פרוע כל הלילה
R Runaway Train New member 29/10/03 #22 אני אומרת חמדתי תארזי אמצעי מניעה-אנחנו נעבור משגל פרוע לאורך כל הלילה
נ ניקול (גין גריי) New member 29/10/03 #24 ארזתי, כל הסוגים שתרצי יש. להביא גם צעצועי מין? או שג'וני מוכן שנשתמש בשלו?