רעיון של כל חברי הפורום שתוכלו...

Shaolin Kid

New member
רעיון של כל חברי הפורום שתוכלו...

רעיון של כל חברי הפורום שתוכלו לעשות זה לבנות אתר ישראלי רשמי לסברינה המכשפה הצעירה כולמר אתר על הסדרה כמו כל אתר על סדרות אחרות כמו המורדים וכדומה והפורום יהיה פורום תפוז.... מה דעתכם??????

רעיון נחמד..

אפשר לנסות.. אתה חדש
אם כן ברוך הבא

CastroBoy

New member
אםםםםםםם.....

לא נראה לי כי זה יצא מכוער, עדיף לבנות ב-HTML (אני, למשל, יודע), או בפלאש (שגם אני בערך יודע) וככה יצא אתר מהמם... ואז אפשר לשמור את הכתובת באיזהשהו כתובת בחינם או כל אחד יתרום כסף ונעשה לאתר כתובת עם- CO.IL......

אני בעד ../images/Emo45.gif

אני יודעת קצת HTML.. ידע בסיסי מספיק בשביל לבנות אתר נחמד.. ואפשר יחד להקים משו יפה ולא חייבים סיומת CO.IL... אפשר גם עם כתובת מקוצרת של ג'מיקס ועוד.. ואממ אתה חדש

OguyO

New member
אם אתם רוצים אני מעצב אתרים

דיי חדש אבל טוב רוצים?

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifגמני! גמני! גמני! גמני!

בעזרה בגרפיקה

CastroBoy

New member
אני גם!!!!

אני יודע פוטושופ 7... רוצים לראות עבודות שלי???? just ask!!!

גם רעיון טוב ../images/Emo13.gif

אני רק מתחילה html ואני לא כל כך מכירה פה אנשים... אז מי שיכול שיהיה לו בסבבה.

Shaolin Kid

New member
אני גם יודע HTML ולכן אני שואל...

אני גם יודע HTML ולכן אני שואל מי רוצה לבנות אתר? כך שיהיה צוות אתר גדול.... אני יודע HTML ברמה טובה דווקא יש לי שני אתרים מאוד מצליחים קשורים למורדים אחד זה על הלהקה של המורדים-ERREWAY http://www.erreway1.cjb.net והאתר השני זה על קמילה בורדונבה http://www.camila.kef.li אין לי בעייה לבנות עוד אחד אבל עם יש צוות גדול יהיה מי שיוכל לעדכן את האתר כייון שאני למשל אין לי זמן כי יש לי לחץ בלימודים (טוב ככה זה בכיתה י"א)!!!!

OguyO

New member
טוב אז ככה תגידו אם אתם רוצים שאני

יעשה לכם עיצוב ואתם תכניסו את הhtml כן או לא?.?.

../images/Emo42.gifלדעתי

צריך לחכות עד שיהיה מנהל לפורום הזה.. כי לפי מה שאני יודעת (אל תתפסו אותי על מילה כי זה לא בטוח) תפוז נותנים שטח איחסון למנהל בשביל לבנות אתר על הנושא של הפורום.. אז לדעתי צריך לחכות עוד קצת עם העניין הזה ואז לראות מה קורה.. יכול להיות צוות מאוד גדול לאתר הזה

Shaolin Kid

New member
כן אבל בחפיף

כן אבל בחפיף תראו אפשר להתחיל לבנות את האתר מקסימום נעלה אותו אחר כך אם נקבל מתפוז שטח אחסון נשתמש בו להורדות או משהו כזה תביאו את העיצוב ונכין ועוד משהו מי רוצה להיות בצוות? (אני ביינתיים) טוב קוראים לי חזי ותגיבו מי שרוצה

מדוּזה

New member
../images/Emo41.gifאני בכל חיי הצלחתי רק....../images/Emo41.gif

לבנות דף מסכן אחד של HTML אה וד''א: נזכרתי עכשיו
טל
אני צריכה להחזיר לך את הספר שלך.....

למעלה