רעיון של מפכ"ל קראדי - יאיר לפיד

ראציק

New member

חבל מאד שיאיר לפיד רק הציג ודיאו של המשטרה ולא הציג צילומים שמראים איך משטרת ישראל הרביצו ללא חרף נוער שיושבים על הריצפה או אנשים שכבר חתפו מכות ונמצאים על הקרקע והמשטרה המשיך להרביצם באכזריות. חובה להציג את שני הצדדים. לפיד ירד מהותי בעיניים שלי.

susanwolf

New member
רעיון של מפכ"ל קראדי

אני מחכה להתנצלות מיאיר על העיוותים שהוא הראה אתמול- הדיווחים, תמונות וסרטים על אלימות מהמשטרה ידוע לכולם- גם לקראדי, אבל לפיד התעלם לגמרי והראה רק צד אחד- השולי ביותר ההערה שלו שהסיפורים על הטרדה מינית הפריעה לו- אבל לא מצד הבנות- אלא מחשש שהמתנחלים משקרים- יש כבר סיפורים שבנות יצאו עקרות- איך יתכן להיות כל כך לא ישר מול הקהל אשמח לשמוע תגובה מיאיר עצמו- לראות אם הןא מסוגל להודות באשמה ולהתנצל לציבור שלם

susanwolf

New member
תסתכל על תמונות אמיתיות

http://emuna.co.il/do.wmv http://www.zippyvideos.com/3147122763598756/skull-smashers-rojanha יאיר- מה אתה אומר על התמונות האלו? סיפור אמיתי אבל קצת שונה ממה שניסיתי להראות (בשקר) בתוכנית שלך אשמוח לשמוע תגובה

Ziona Lerer

New member

הרסת את האינטגרטי שלך עם הראיון הזה - גם אתה וגם המפכ"ל. אחרי כל כך הרבה שנים במדיה לא למדת שהדבר הנכון וההגון לעשות הוא להציג גם את הצד השני? הראיון היה שקוף וחסר ערך בלי המדע המלא. ספק אם אוכל להביא את עצמי לצפות שוב בתוכנית שלך. לפי דעתי (ואני לא לבד) אתה חייב לבקש סליחה מצבור שלם על דווח כל כך חד-צדדי.

susanwolf

New member
עוד סרט על הסיפור האמיתית בעמונה

למה יאיר עוד לא הגיב על התמונות האלו שסותרות לגמרי את הגירסא שלו האם הוא מתכוון להצ\תנצל לבחורות העקרות ממכות השוטרים שעליו הוא אמר שלא איכפתת לו מזה mms://media.a7.org/inntv/06/perm/hakira.wmv

saraco

New member
הראיון עם המפכ"ל קראדי

שלום לכולם , גם אני ראיתי את הראיון עם המפכ"ל . באופן כללי - אני חושבת שיאיר לפיד , הוא מראיין בחסד .תמיד מכבד את העומד מולו - גם אם דעותיו - לא מתאימות לשלו . בנוגע לראיון הזה - גם אני התאכזבתי מאוד . הייתה אלימות איומה של המשטרה נגד הנוער . 25 נערים - הפכו לעקרים , ואף אחד לא מדבר על זה . נערות - הוטרדו מינית - וכולם שותקים ! אני מוחה בתוקף - על החד צדדיות של הראיון . אני לא אומרת שהמתנחלים - שיות תמימות , אבל יאיר - יכולת לעשות יותר טוב ! ממך ציפיתי ליותר .

susanwolf

New member
נערות שהוטרדו מינית

זה ךא מדויק שכולם שותקים- כלם מדברים על זה אבל ברעיון החד צצדי הזה- יאיר שאל על הנקודה הזאת וקראדי השיב שיותר אכפת לו על האפשרות שזה אינו אמיתי וסתם סיפור! אפילו אם יאיר רוצה לכבד את האורח- איך משפט כזה יכול לעבור לסדר היום? תגובה מינימלי ממארח צריך לשאול איך אפשר לא לדאג שזה באמת קרה!!! וזה כן קרה! אני עדיין מחכה לתגובה והתנצלות מיאיר- הרי ידוע שהוא קורא את התגובות האלו בלי תגובה אפשר לחשוב שבאמת לא אכפת לו על ההשמצה שהוא גרם לציבור שלם ועל החסר איכפתיות ועל זה שאין לא אינטגרטי כמו שכתבה ציונה- חבל מאד

k e l l y 1 8 1

New member
מי שמרביץ ליהודי או יותר גרוע

עולה עליו אם סוסים זה לא בנאדם אז אולי מי שעשה את התמונה הזו של קראדי חולה אבל מי שמתנהג כמו השוטרים שם בעמונה זה כבר לא בנאדם זה חיה ואפילו גרוע מזה..... בקשר לאפי איתם עלו סוסים אז זה לא אבן ולא מקלות..סוסים! בגלל זה השוטר ה"נכבד" לא רצה לדבר על זה ועוד משהו המישטרה לא אלימה...חחחחחחחח וזה לא מצחיק זה עצוב כמה שזה הפוך

קראדי וחשבון נפש

מה שהכי זעזע אותי ברעיון עם קראדי היתה ההיתעלמות הטוטלית מהאפשרות שהשוטרים של קראדי בצעו מעשים של התעללות מינית והבן אדם שהוא בדרג ציבורי כל כך מכובד לא חושב שעליו מוטלת החובה המוסרית לחקור את הענין. ואתה יאיר שתקת. הרגשתי כאשה במדינה שלכאורה נאורה שאתה וקראדי מיסדתם איזה מועדון גברים שלא רק מתעלם מנושא התעללות מינית - אלא אפילו מגבה אותה כי מה שהשתמע מהרעיון עם קראדי הוא שאם היתה התעללות מינית בבנות צעירות זה לא נורא כי מדובר במתנחלים. אינני מצפה מפוליטיקיים ואנשי בטחון ומשטרה לגלות יושר ואינטגרטי במדינה שלנו כי הנסיון מראה שהנושא די אבוד- אבל חשבתי יאיר שאתה מעל זה. בסך הכל אחד המטרות של תוכניתך הינה הגברת מודעות חברתית ואיכפתיות ושאילת שאלות מוסריות נוקבות. המגמה של הרעיון עם קראדי מההתחלה עד הסוף גרם בדיוק להיפך. בירור מוסרי דוכא וזה מעורר הרבה שאלות.

למעלה