רעיון שעלה פה בעבר...

תמרי35

New member
רעיון שעלה פה בעבר...

והועף בשניה שהוא נכתב - אולי הפעם יש לו יותר סיכוי ( לאור העובדה שמירי קוראת בפורום..) - יש אפשרות שמאיר יתארח בפורום ויענה על שאלות ? הוא עשה את זה בפורומים אחרים ( שנה שעברה בפורום רוק ישראלי וכו').. ?????? יש מצב ?????

איף

New member
הנושא בבדיקה ../images/Emo13.gif

הוא כבר נבדק בעבר כמה פעמים וזה לא הסתדר. אבל זה שוב בבדיקה גם לי קשה להרפות מהרעיון הזה

Growler

New member
למה זה נופל?

הרי אנחנו יודעים שהוא כן מתייחס לפורום (ואגב, זו אחת הסיבות שאני מת עליו) אולי אם נבטיח לשאול שאלות שעוד לא שאלו אותו? לי עדיין יש לי את הסיפור הלא גמור אם ההוא מ"כמה אהבה"
אבל אני מבטיח לא לבקש הסברים לשירים... נו? אפשר? אפשר? 30 דקות, לא יותר...

תמרי35

New member
למה בלי הסברים לשירים?

לא נראלי ( קיצור חדש שיצרתי..) שצריכה להיות לו בעיה עם זה.. פעם הוא התארח בפורום רוק ישראלי והוא ענה על כל מה ששאלו אותו..

Growler

New member
לא שואלים את האמן על משמעות היצירות שלו

אפשר לשאול אותו מה הביא אותו לכתוב את זה מאיפה השראה, מה הרקע אבל אי אפשר לשאול מה משמעות השיר כל הקסם שלו, ודיברנו על זה לא מעט, זה שהשירים שלו מתאימים לכל אחד, כמעט בכל תקופה שעוברת עליו. אם נתחיל להסביר את השירים, הם יהפכו להיות חד ערכיים, הקסם ייעלם. לשמוע את השיר זה יהיה כמו לשמוע סיפור ללא כל אפשרות לדמיון לבוא ולהסביר את שאלות שהוא מעלה. אני חושב שכל אחד צריך למצוא את ההסבר שהכי מתאים לו. מה יקרה אם מאיר ייתן פתאם הסבר שלא מתאים לך? מה יהיה אם המסר שהוא מנה להעביר הוא מנוגד לכל מה שחשבת עליו וקשה לך להסכים איתו? יש הרבה מה לשאול, אבל מה השיר אומר, זהו משהו שרק אנחנו יכולים לענות לעצמנו.

איף

New member
המשפט האחרון שכתבת בהודעה-

זו כנראה התשובה שמאיר היה עונה אם היו שואלים אותו על שיר מסוים
לא יודעת, סתם תחושה שיש לי.

איף

New member
הלוואי!

מבטיחה שאמשיך לברר את זה. (בלי להציק, כי אנחנו לא רוצים להציק - נכון?
) אני רואה שממש מסקרנת אותך ההיא מ"כמה אהבה"

חמדמדת1

New member
איזה קטע- ביקור

בפורום הכי קרוב לשלנו מראה שהם חשבו על רעיון דומה - וגם הם נדחו .( אגב מדובר בפורום של אביתר) יכול להיות שלמשפחת בנאי הספציפית הזאת יש משהו נגד להתארח בפורומים ?? זה או זה או שהם ממש ביישנים...

איף

New member
אני רואה שעשית עבודת מחקר מעמיקה ../images/Emo13.gif

מזמן לא ביקרתי בפורום אביתר באמת .... הממ, קודם כל, אני באמת חושבת שהם ביישנים, אפשר לראות את זה בשפת הגוף שלהם בהופעות. התחושה שלי, לגבי מאיר לפחות, זה שהוא מבטא את עצמו מצוין דרך המוסיקה, זה המקום שהוא מרגיש בו הכי נוח כנראה... זה לגמרי אחרת - אם מדברים על מוסיקה או עושים מוסיקה. לדבר על שיר שכתבת זה להיחשף- ולהיחשף זה קשה....וזה גם נורא קשה לנתח ולהסביר למה התכוון המשורר שהוא כתב את השיר. במיוחד שבד"כ מדובר על רגשות שהם רגעיים ובתוך אותו הרגע הזה כותבים את השיר. וזו היתה פינת החפירה השבועית שלי
אבל אני עוד לא מוותרת!!!! ממשיכה לבדוק

ms pizza

New member
שוב - אחל'ה חפירה...

( החפירות פה של אנשים הן אחל'ה!!) , תודה על הנסיונות ( אני בטוחה שבסוף ייצא מזה משהו) . האמת שהבנתי שהרבה אומנים בארץ הם ככה ( אני עובדת במקום שעובד עם חלק מהאומנים בארץ) והם מספרים שבאמת המוסיקה זה הדרך שלהם להוציא הרבה ולהתבטא אבל מעבר לכך הם ביישנים. נראה לי אבל בכל אופן שמאיר ואביתר הם מהביישנים ביותר..

חמדמדת1

New member
האמת שגם אני מזמן לא ביקרתי שם..

בגלל זה מגניב לראות שבדיוק מה שכתבנו פה גם הם כתבו ( אולי הם העתיקו??
)

למעלה