רעיון שרק אני חשבתי עליו(בקרב מי שאני מכיר)

נכון יש את הקרש שחותכים עליו ירקות ופירות?

מה הבעיה,שהוא תמיד מגעיל כזה ומפתה אותך לקנות חדש כי רואים אותו בדר"כ.

הוא לא מוסתר שרואים רק את הצד שלו.

מה הפיתרון?

צריך קצת משמעת אבל להשתמש רק בצד אחד שלו ולשים בחוץ את הצד החדש/נקי/יפה/לא חתוך...
 

DANIAVNI

Well-known member
נכון יש את הקרש שחותכים עליו ירקות ופירות?

מה הבעיה,שהוא תמיד מגעיל כזה ומפתה אותך לקנות חדש כי רואים אותו בדר"כ.

הוא לא מוסתר שרואים רק את הצד שלו.

מה הפיתרון?

צריך קצת משמעת אבל להשתמש רק בצד אחד שלו ולשים בחוץ את הצד החדש/נקי/יפה/לא חתוך...
רעיון טוב, הדברים החשובים באמת

כשאתה מדבר על כלי בישול אתה יותר מעניין ( אותי לפחות )
תמשיך ככה
ותן למעצמות לשבור את הראש :)

ואם כבר מדברים על "קונספירציות מזון "
אז אחד משלי
למה שווארמה בפיתה יותר טעים משווארמה בצלחת ????
כי בצלחת הוא חותך יותר לעומק ולא מגלף את החלק הצלוי היטב עם שומן שמסביב , שזה החלק הטעים יותר
אותה בעייה יש כשמזמינים כמה מנות .
 

lemner40

Well-known member
נכון יש את הקרש שחותכים עליו ירקות ופירות?

מה הבעיה,שהוא תמיד מגעיל כזה ומפתה אותך לקנות חדש כי רואים אותו בדר"כ.

הוא לא מוסתר שרואים רק את הצד שלו.

מה הפיתרון?

צריך קצת משמעת אבל להשתמש רק בצד אחד שלו ולשים בחוץ את הצד החדש/נקי/יפה/לא חתוך...
מה הפתרון ?
להחליף קרש חיתוך אחרי שנתיים
זה אחד המוצרים הכי פעילים במטבח
ואחד הזולים
אין שום בעיה להחליף אותו
פשוט אל תהיה קמצן
זה יפתור לך כל כך הרבה בעיות
 
נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
נכון יש את הקרש שחותכים עליו ירקות ופירות?

מה הבעיה,שהוא תמיד מגעיל כזה ומפתה אותך לקנות חדש כי רואים אותו בדר"כ.

הוא לא מוסתר שרואים רק את הצד שלו.

מה הפיתרון?

צריך קצת משמעת אבל להשתמש רק בצד אחד שלו ולשים בחוץ את הצד החדש/נקי/יפה/לא חתוך...
הפתרון הכי זול ופשוט זה להשתמש ב"קרש" מזכוכית. אני למשל משתמש בצלוחית של מוקרוגל, שזו זכוכית מחוסמת. קלה לשטיפה ותמיד נקיה. גם העובדה שיש לה שוליים עוזרת כמובן.
 
הפתרון הכי זול ופשוט זה להשתמש ב"קרש" מזכוכית. אני למשל משתמש בצלוחית של מוקרוגל, שזו זכוכית מחוסמת. קלה לשטיפה ותמיד נקיה. גם העובדה שיש לה שוליים עוזרת כמובן.
כבד.

מיקרוגל הורס את הערכים התזונתיים.
 

lemner40

Well-known member
כבד.

מיקרוגל הורס את הערכים התזונתיים.
1. זה פשוט לא נכון
2. בהרבה מקרים מיקרוגל היא שיטת הבישול הכי בריאה והכי נכונה
קח תפוחי אדמה
תבשל אחד במים
תבשל שני בתנור
ותבשל שלישי במיקרוגל
ואז אחרי שהם שלושתם מבושלים
תבדוק כמה סוכר יש בכל אחד מהם
ומה האינדקס הגליקמי שלהם (תבדוק בגוגל מה זה)
תגלה שהבישול הכי בריא זה מיקרו גל
בתפוח אדמה שבושל במיקרו יש את האינדקס הגליקמי הכי נמוך בפער
תפוח אדמה במים זה כמו סוכר לבן
ובבישול במיקרו זה כמו עדשים
אגב, אתה לא חייב לעשות את הניסוי, אחרים כבר עשו אותו
 
למעלה