רעיון

gabriela r

New member
רעיון ../images/Emo13.gif

אנשים- בואו נעשה שירשור כזה שכול אחד יכתוב מה הוא רוצה לדעת על חברי הפורום.. למשל- אני רוצה לדעת מה הגילאים שלכם.. האדם השני יענה על השאלה שלי ויוסיף שאלה. האדם השלישי יענה על השתיים ויוסיף שאלה וכך האלה.. אולי זה יעורר קצת
אז אנשים- בני כמה אתם?

LeAnNe

New member
עונה../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif

בת:14 כיתה:ט אזור מגורים: קיבוץ ליד חיפה מה התחביבים שלכם? (לא מצאתי משהו טוב יותר
)

AmiTutiT14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifתשובות+שאלה../images/Emo26.gif

בת 14, כיתה ח' מירושלים, תחביבים: נגינה על גיטרה, אסתי ואמ"ל, מחשב.
שאלה: הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכם אי-פעם.

gabriela r

New member
../images/Emo13.gif

עוד מעט בת 16.... כיתה י" קנדה.. תחביבים: לנגן על גיטרה מדי פעם, כדור עף מדי פעם, טאיקואדנו מדי פעם ולהתגעגע לחברים.. הפאדיחה הכי גדולה: ביום הראשון שהגעתי לבית ספר הייתה שעה אחת עם הכיתה ועם המחנך. זה פעם בשבוע 20 דקול כול פעם. באותו יום הודיעו תלמידים מראש שהולך להיות תרגיל רעידת אדמה ושהם צריכים לרדת מתחת לשולחנות שיש צלצול. בגלל שאני לא ידעתי וזה היה היום הראשון שלי כול מה שעשיתי היה לעמוד בצד ולצחוק על הקנדים המטומטמים שהם מתחת לשולחן סתם ככה. המחנך לקח אותי הצידה והתחיל להסביר לי שאם זה היה משהו אמיתי הייתי כבר מתה וכאלה. בקיצר ניהתי כולי אדומה.. פאדיחות
מוזיקה אהובה?

shv2004g

New member
תשובות+שאלה ממני!

בן 13 כיתה ז' אזור מגורים :כפר סבא תחביבים: לנגן על סקסופון, לצפות בטלויזיה פאדיחה: המורה הוציאה אותנו לחצר בית הספר לאיזה הסבר שהיא רוצה שנעשה... במהלך ההסבר לא יכולתי להתאפק והפלצתי! נכון זאת הפאדיחה הגדולה ביותר שיכולה לקרות למישהו? הקיצר כולם צחקו עליי אבל התגברתי על זה|: נסעתי לדרום אפריקה, שיניתי שם ועשיתי ניתוח פלסטי ע"פ המלצה של עיתון הנוער "מעריב לנוער"! מוזיקה: היפהופ, סלו, דיסקו ועוד ועוד מה המקצוע השנוא עליכם ביותר בבית הספר??????

סניילית

New member
עונה../images/Emo9.gif

בת 14 וחצי מגני תקווה תחביבים:לראות טלויזיה
בעיקר את אלי ומריאנו
להיות בת"א פאדיחה:אני וחברה שלי הלכנו לבית קפה ואין תפריט אתה הולך לראות במקרר מה יש לאכול...אז הלכנו ובחרנו עכשיו לא חשבנו עלזה שמשלמים בסוף עם טיפ אז באתי לקופה אז הם אומרים לי אנחנו נביא לך את האוכל תכף...אז אמרתי בסדר...אבל אני רוצה לשלם[[ואמרתי אתזה כאילו זה מובן מאליו ואיך אפשר לשכוח אתזה]]אז הוא אומר לי משלמים בסוף ואני כזה...אאא
מוזיקה:היפ הופ ראפ ורוק המקצוע השנוא עלי:טימטומתיקה
איך קוראים לכם

gabriela r

New member
../images/Emo65.gif

כול מה שעניתי למעלה.... מוזיקה: פאנק בעיקר...... המקצוע השנוא עליי: לא חושבת שיש לי מקצוע שנוא כרגע תודה לאל... איך קוראים לי? גבריאלה לא?
והשאלה: מה הדבר השכי השפיע עליכם שמישהו אמר לכם?

shv2004g

New member
כל מה שעניתי למעלה...

חברה שלי אמרה לי שהיא חולה עליי ומתה עליי אז קיבלתי את נישקתי הראשונה! שאלה: מה אתם עושים בערבי שישי?????

yellow cheese

New member
בערבי שישי

בדר"כ אני עם חברים בהתנחלות בבית כלשהו. (בדר"כ עם וודקה)
שאלה: מה הפנטזיה שלכם? (לא חובה שתהיה מינית)

למעלה