רעיון

MajorWinters

New member
רעיון../images/Emo19.gif

האם זה יתפוס להכניס לעברית את מילון תפוז המילה "שולת!!1" יכולה להכנס יפה. למישהו רעיונות דומים?

גנגי

New member
והמהדרין

כותבין "שולתתתתת!!!!!!!!!!!!1". אכן, לכשנתכתוב את מילון אח"לה יהיה גם למילה המצויינה הזאת מקום של כבוד (בכרך המילואים בשיבטה).

MajorWinters

New member
אבל כאן נוצרת בעיה../images/Emo19.gif

כי: "ג'סטין טימברליק שולת!!1" וגם "בריטני ספירס שולתת!!1" תהיה לנו בעית בגדר "ג'סטין שולתתתתת!!!!!1" אבל גם "בריטני שולתתתתת!!!!!1"

מוגג

New member
ועל כך כבר אמר

הרב בריח שלית"א (פרקי עבות, שם,.. לא שם.. קצת יותר למטה.. זהו): "לא כל המרבה תווים מרבה שליתה ודי לחכימא בפיתה."

סיטרא

New member
זה דומה ל -

"כנסווווווווו" המיתולוגי. או ל - "אנשיםםםםםם מה קורההההההההה?" ששכיח ברוב הפורומים התפוזיים.

Mנטה

New member
כל אלו כבר מופיעים במילון

של המד"בים. המילון מופיע באתר שלהם ששכחתי את שמו והוא מילון מצוין. מזה מצוין - קורע. (לינקים מן הסתם בפורום מד"ב)

freedom rider

New member
וגם

דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכראוי למילון ראוי לשמו, יש לתת דוגמא לשימוש נכון במילה. למשל: יש לי בעוד חמש דקות בחינה על כל המתמטיקה, מישהו מכיר אתר שמסביר את החומר? בבקשה תענו זה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המהדרין מוסיפים כעבור כחצי דקה הודעת תגובה להוגדעה זו עם מילה נוספת מאותה משפחה: הקפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצה

ailag

New member
דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אני בת 12, כשיהיה לי צב רישון לאן אני אצטרח ללחת? צריחה לדאת קדי לאיתכונן

גנגי

New member
אלמלא נפשי הרחומה

הייתי מקשרת את כולנו למשהו אמיתי ומשובח מזה פי כמה וכמה. אבל, כאמור, אני מה-זה נשמה..
(הבייגלע נפל, סליחה)

למעלה