רעיון
בלוג קהילתי

NetCriminal

New member
רעיון../images/Emo26.gif בלוג קהילתי

יש מעט בלוגים קהילתיים בעולם כמו מטהפילטר ופלאסטיק שמהווים מרכז קבוע לאלפי גולשים מכל העולם. למה שלא נקים בלוג קהילתי בעברית כדי שנאפשר לגולשים מרחבי ישראל לכתוב בו ולתת לקהילת הבלוגים בישראל להתרחב.... * למי שלא יודע, בלוגים קהילתיים הם בלוגים שכל אחד יכול לשלוח פוסטים אליהם בחופשיות כך שאין כותב קבוע בבלוג * כבר בניתי מזמן מערכת כזו ואני אשמח לשמוע מכם תגובות ומה דעתכם על הרעיון כדי שנעלה בלוג קהילתי לרשת.

NetCriminal

New member
אחלה!

אנחנו צריכים בהחלט שרת חזק וגדול שיכול לאחסן את הבלוג. אני שלח לך אימייל בימים הקרובים. תודה.. נו בלוגרים, אני לא רואה אף אחד שמתלהב מהרעיון!!!

freedom rider

New member
תסביר לי לאט כדי שאבין מהר

מה ההבדל בין בלוג קהילתי לפורום? (כן, פורומים בד"כ מיועדים לנושא מסויים, אבל גם יש כאלה ללא נושא כללי, כמו פורום על כוס קפה למשל, שבו כ"א יכול לומר כמעט כל דבר). לא שיש לי התנגדות לפרוייקט הזה, אבל אני פשוט לא מבין מה הייחוד בו.

OpyuM

New member
רגע.... רגע...

ישראבלוג זה אותו דבר כמו מה שאתה מציע.

לא, זה לא אותו הדבר!!!

בלוג קהילתי זה בלוג כמו כל בלוג אחר, עם עיצוב משלו, חלקים בתוכו והכל אבל שכל אחד יכול לכתוב בו מה שמתחשק לו... ראו דוגמא אחת מתוך רבים
זהו אתר שאני אישית מאוד מאוד
אוהבת...
ד"א, אני מאוד בעד ואשמח לעזור עם העיצוב...
הדר

NetCriminal

New member
תודה לאל !!!

הנה אחת שמבינה את הרעיון שלי. אני אשמח אם תעזרי בעיצוב... פרטים בהמשך.

al-x

New member
אחלה דוגמא נתת, אני מת עליהם!

ואם צריך עזרה לעזרה בעיצוב אז אני מוכן

NetCriminal

New member
אווווף...

אף אחד לא מבין את הרעיון שלי ואת מטרתו של הבלוג הקהילתי. המטרה היא שכל גולש בעולם יכול להיכנס לבלוג ולכתוב מה שבא לו וכך יום אחר יום תתוצר לנו קהילה גדולה של גולשים מכל ישראל. וכדי שנבנה קהילת בבלוג מסוים אנחנו צריכים תמיכה מצד חלק מהגולשים שהם אתם, הבלוגרים בתפוז.

NetCriminal

New member
אוקיי...

טוב, אז החלטתי לעבוד על הבלוג והוא כמעט גמור...... המערכת כולה מוכנה נותרו רק : מערכת תגובות שרת לאחסון ואם למישהו יש עוד רעיון שיכלל בבלוג הקהילתי שינבך ומי שיכול לאחסן אותנו על הרשת שלו שיציע. תודה על התמיכה מצדכם ומראש לאנשים שיעזרו בבנית הבלוג.

איה@

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

על איזה גודל אתה מדבר? ומה הדרישות לגבי השרת? ולפי מה שהבנתי שמואל בהודעה למעלה הציע לך כבר שרת... מערכת תגובות - יש את של יריב. צריך לדבר איתו ולראות אם יוכל לעזור.
כל עזרה שתרצה - נשתדל לעזור - אתה מרים פרוייקט מענין, ואני מקווה שהוא יתפוס תאוצה. בהצלחה
איה.

NetCriminal

New member
בכלל לא שכחתי

תבדוק את הדואר שלך... שלחתי לך הודעה בנוגע לבלוג.

NetCriminal

New member
שם לבלוג

חשבתי על שם לבלוג וצץ לי השם iLOG,ה iL קיצור של ישראל. אם יש לכם שם אחר יותר מדליק תגידו...

למעלה