רעיון
ריכוז חנויות מיוחדות

רעיון../images/Emo62.gifריכוז חנויות מיוחדות../images/Emo70.gif

למה שלא נעשה ריכוז של חנויות שמוכרות מוצרים מיוחדות לפימו. כולל ציון האם אין יקרות או לא ומה הן מוכרות ומיקומן בארץ תוך ציון כמה שיותר פרטים. יוצג בקישורים או בטאגלייטס
אז מי שיודעת על חנויות מיוחדות נא לשרשר הודעות לכאן. יום נעים
|גלנית|

ƒan†a

New member
אני מכירה חנות טובה שנמצאת בגבעתיים

בדרום העיר היא נקראת "הובי לובי" חנות ענקית...יש שם מלא דברים לא רק פימו, ממש כמעט כל דבר שתחשבו עליו... דברים מעץ, מקרמיקה, צמר, חרוזים, צבעים אקרילים ועוד הרבה... החנות די זולה..פימו עולה שם 6.90 מבחינת פימו ראיתי שם את הכלים שמשמשים לפיסול, מין דף טקסטורה מפלסטיק(כמו של כוסות חד פעמיות), אבקות נצנצים למיניהן, לקה וזהו בעקרון. החנות נמצאת ברח' תפוצות ישראל 6 גבעתיים והטלפון 03-7315027. אני ממליצה

milat1

New member
רעיון מצויין! ../images/Emo45.gif וגם לי יש רעיון

שעלה לי בעקבות מה שכתבת - אולי אפשר לפנות לחב' "סקלפי"במרוכז, מאת הפורום הנ"ל, שיימכרו לנו- חברי הפורום- ישירות , יותר בזול אני מקווה, את המוצרים שלהם אשר אינם מופיעים בחנויות-ואולי גם את אלו שכן! מה דעתכן? נ.ב. יש גם חברות אחרות, אבל מטבע הדברים סקלפי מעורבת כבר בפורום הזה...

קיפודים

New member
מצטרפת לרעיון הנפלא הזה

קנייה במרוכז נשמעת לי פיתרון יצירתי לחור שהולך ומתעמק בכיס... :) ובאותה הזדמנות- מצטרפת לפורום אם אפשר...

הרעיון טוב אך יש לקחת בחשבון שלא כולן יוצרות בפימו . . .חלקן בפרמו וחלקן בפימו. . . שנית המחירים משתנים ונערכים מבצעים. . .אז לשמור בקישורים אין טעם. . . מה שאני מציעה שנכתבו מחירים ואם נדע על מבצע נעיר תשומת לב הבנות. . . אציין כאן - בשוהם יש שתי חנויות האחת שמה "זה תלוי" מוכר רק פימו במחיר 8.5 ש"ח לחבילה ולי הוא נותן 10% הנחה . . . השני מיקי שילובים" המוכר פימו ופרמו . . .את הפימו הוא מוכר בבמחיר 8.5 ש"ח ואם קונים 10 חבילות מקבלים אחת מתנה . . . כמו כן למי שיש כרטיס חבר של פורום תפוז מקבל הנחות לפי רשימת החנויות שמפורסמת הפורום אומנות שימושית. . .בד"כ על פימו הם לא נותנים הנחה. . .

milat1

New member
אופל מכל מה שאמרת לא הבנתי ../images/Emo35.gif

למה שלא ננסה להפוך לכוח צרכני ונפנה לסקלפי?? פשוט בגלל שיש לו כבר קשר עם הפורום הזה. הרי הפורום קונה בכוח קנייה אדיר של חימר פולימרי ומוצריו. יותר מכל חנות יצירה, שעוסקת בחימר פולימרי רק בנתח קטן של החנות. אז מדוע שלא ייתנו לנו לפחות מחירים של חנות? זה פחות בהרבה מהמחירים שאת נקבת.

s i t a r

New member
אני מצטרפת לרעיון המצויין של קניה

מרוכזת ויש לי שאלה - האם ניתן לקנות את החבילות הגדולות של פרמו כמו שראינו בפרסים גם בפימו (אני התחלתי ונשארת עם פימו)?

milat1

New member
sitar אני יודעת שפעם היו להם

אני לא בטוחה לגבי היום. הכי טוב להיות בקשר עם היבואן שלהם. כי כמו שלפרימו יש ועד היום לא ידעתי, פשוט כי אין בחנויות. כך יכול להיות שגם לפימו יש חבילות גדולות ואנחנו פשוט לא יודעים מזה... חנויות מחזיקות בסטוק רק מה ש"רץ מהר". סחורה שיש לה מעט קונים - לא רוצות להחזיק. אני כן יודעת של "cernit" המשווקים בארץ ע"י "ארטא" יש חבילות גדולות של כמה צבעים כמו לבן, חול (500 גר'). אין לי מושג האם המחיר משתלם.

פימו בחבילות גדולות יש בפנאי לי רק בשחור ולבן. . . לגבי פרמו תשאלו את נעמה

מילת סקלפי הם היבואנים של פרמו. . .כך שלא נוכל לקנות פימו דרכם. . .אלו שתי חברות שונות. . . שנית שוחחתי עם בעלי חנויות הובי לי מפתח תקווה והם הסבירו לי שעל פימו הם לא מרוויחים כלל . . .כך שברור לך שהיבואנים הגדולים מחויבים למכור לבעלי החנויות ולא לנו ללקוחות הקטנים. . . לקנות מרוכז אפשרי דרך חנות כלשהי שמוכנה לקנייה של 50 חבילות ומעלה . . .רביד מקומונת פימו עבדה על כך ויצרה קשר עם חנות ממרכז הארץ שהסכימה לקנייה מרוכזת במחיר של 6.90 ש"ח ולבסוף לא היתה הענות מהבנות לכך...באסכולה בחולום מוכרים ב-6.90 וכשהם עודים מפעם לפעם מבצע הם מורידים ל-6.5 . . .עד כה לא שמעתי על מחיר יותר נמוך מכך וזאת לאחר שקיבלתי ההסבר מבעלי הובי לי פתח תקווה . . . אני למשל לא מגיעה לחולון ואם אחשב הדלק וכו' לא כדאי לי . . .אז קונה בשוהם ואו בקרית מלאכי ב-8 ש"ח. . .

milat1

New member
אופל ../images/Emo70.gif

מי אמר שסקלפי מיבאים את פימו? לא אני- זה בטוח. כל מה שאני אומרת ואחזור: אנחנו כוח קנייה אדיר! בכלל לא לקוחות קטנים! כאשר אנו במרוכז, ולכן יכולים לקבל לפחות מחיר של חנות מן היבואן. אני לא בעד קנייה מרוכזת - זה מורכב ומסובך - אלא בעד קנייה במחיר נמוך לכל חברי הפורום! (עם כרטיס, או מה שלא יהיה) בנות כאן מוציאות הון תועפות על קניית החומר. זה ממש תחביב לעשירים ואני חושבת שלפחות חלקנו - איננו בסקלאה הזאת! אני יודעת שלי זה מאד קשה. ולחשוב שאנחנו - נתח שוק גדול מאד - קונות את זה דרך יד שלישית - זה חבל מאד ובזבוז של כספנו!

לדעתי

יש להבדיל בין קנייה מרוכזת לבין רכישה חוזרת מהיבואנים כמו שמציעה מילת. רכישה מרוכזת יכולה להיות רלוונטית אם יש מישהו שירכז אותה אבל אז צריך לזכור שהיבואנים מוכרים רק בחבילו של 10 (פימו) או 8 (פרמו) מכל צבע ולכן גם יש לדאוג לכך שיהיה מי שיקנה את כל הצבעים שמזמינים. לגבי רכישה היישר מהיבואן- לא נשמע לי הגיוני שהיבואנים ירצו לירות לעצמם ברגל- הם מוכרים לחנויות הרבה מוצרים ולא רק חימר פולימרי ולא נשמע לי הגיוני שהם ירצו לפגוע בלקוחות שלהם (החנויות) עח ידי מכירה ישירה ליחידים אנחנו אמנם מוציאים הרבה כסף על חימר פולימרי אבל זה בכלל לא מתקרב לרכישות של בעלי החנויות אז לא הייתי נסחפת ומגדירה אותנו ככח קנייה אדיר אבל שוב, זו רק דעתי, אם יש מישהי שמוכנה לרכז את זה אתן יכולות לנסות ליבואן של פימו (אומגה) או פרמו (סופרקיט) ולבדוק את האופציות

milat1

New member
אז אתם בעד?

או לא? עכשיו שיש לנו גם אור ירוק מלמעלה? ברור שאין שום גרנטי, אבל אפשר לנסות. בשביל זה צריך לדעת אם יש כאן עניין או לא.

milat1

New member
חבל ../images/Emo201.gif חשבתי שזו יוזמה טובה

שיכולה להועיל לכל משפחת הפורום! ובלי ברכה מלמעלה אי אפשר לגשת לחברה כלשהי ולייצג פורום. אבל לא חשוב. לפחות ניסיתי!

חשבתי לכתוב לך מסר בנושא אבל אז

נזכרתי שבעצם יש כאן עוד בנות/ים שלא מכירים את ההיסטוריה. אז ככה- זה לא אומר שאי אפשר רק רוצה להגיד שכבר נוסה בעבר יותר מפעם אחת. כלומר פנייה ליבואן. ונאדה. לא מחזירים צלצול. פשוט אין מצב. אי אפשר בכלל לדבר איתם. זה בדיוק מה שנעמה הסבירה בקשר ללירות לעצמם ברגל או יותר נכון לבעלי החנויות שאיתם הם עובדים. יותר מזה אני ניסיתי גם דרך ספק שמביא לחנויות - והמחיר לא יותר טוב ממה שאפשר להשיג גם ככה (לפחות בחלק מהחנויות). וקנייה מרוכזת דורשת המון מאמץ מי משארגנת את זה. בקיצור יוזמה מאד מאד מבורכת אבל הנסיון עד כה לא צלח. צר לי לאכזב. אבל אולי מישהי כן תצליח איפה שאנחנו לא.

למעלה