רעיון

AngelicPaige

New member
רעיון ../images/Emo62.gif../images/Emo54.gif

יש לי רעיון לעורר את הפורום. להתחיל לעשות פינות שקשורות ללורדי =) עשינו את זה בקומונה שלי והשבוע היא הייתה ממש פעילה, כל הכבוד לנו! XD בכל מקרה, אם יש לכם רעיונות לפינות שקשורות ללורדי, או לא בהכרח קשורות, שרשרו לכאן. פינה אחת שאפשר לעשות זאת פינת וידיאו, שבה יהיו כל מיני וידיאוים של לורדי. ועוד פינה שאפשר לעשות זה סיכום שבועי, בו נשאלות שאלות כמו: שיר השבוע של לורדי (שלנו זה על AFI XD), שיר השבוע לא של לורדי, שיר השבוע שאתם שונאים, קליפ השבוע, דבר טוב שקרה השבוע וכו'. יש עוד הרבה פינות שיכולות לעבוד, אז תתחילו לחשוב. שבוע טוב שיהיה לכולנו 3>

who am i1

New member
שוב הפינות?

כמעט כל פורום שאני נכנס אליו בזמן האחרון מתחיל עם פינות אני לא מבין מה בעיה פשוט להיכנס ליו טיוב ושם לחפש וידאו של לורדי אני גם נכנס לפה בערך פעם בשבוע אני לא יודע אם תחליטו על פינות שיהיה אבל אני דפוק בזה אז לא לצפות ממני לכלום

AngelicPaige

New member
לא כולם מכירים את יוטיוב ../images/Emo54.gif

ולא לכולם יש כוח לחפש וידיאוים. אם אתה רוצה שהקומונה תישאר רדומה, סבבה.

TillsWIFE

New member
אתה לא חייב

ניהול פינה זה לא איזה כרטיס כניסה לפורום או משו, מותר לך גם להיות אוכל חינם

TillsWIFE

New member
אני דווקא חושבת

שזה רעיון מבורך! באמת, כשיש יש לך משו קבוע כל יום (במידה ונעשה פינה לכל יום, זה ייצור תעסוקה וסיבה להכינס בכם יום בשבוע), יש לך יותר סיבה ורצון להיכנס ולראות מה מתחדש. אחלה רעיון יעל
וידאו, תמונה, משחק, אירוע השבוע, סתם משו אסוציאטיסי ללורדי. אבל צריך בשביל זה שיתוף פעולה ורצון באמת לעורר את הפורום. אולי גם לפרסם אותו כמה שיותר. יעל, אם את תהיי אחראית על הפינה שמארגנת את כל הפינות ונותנת תפקיד לכל אחד זה יהיה נחמד מצדך

AngelicPaige

New member
בכיף! ../images/Emo54.gif

אני יכולה גם לעשות את השאלון השבועי ^^ שעדיף שיהיה ביום שישי, כי זה סופשבוע ^^

למעלה