רעיון

רעיון

עברנו את יום הבלוג 2010 ועוד מעט גם תחילת שנת הלימודים החדשה תהיה פאסה, אז חשבתי על רעיון. מה דעתיכם לעשות יום (או שבוע) 'הקוראים כותבים'? שזה אומר שניקח נניח 3 בלוגים: בלוג א', בלוג ב' ובלוג ג'. הבלוגר של בלוג א' יכתוב בבלוג שלו רשומה שמאפיינת את בלוג ב', הבלוגר של בלוג ב' יכתוב בבלוג שלו רשומה שמאפיינת את בלוג ג', והבלוגר של ג' יכתוב רשומה שמאפיינת את בלוג א'. נניח: נטע תרשום בבלוג שלה רשומה כמו בצלאל. בצלאל ירשום בבלוג שלו רשומה כמו תושב חוץ. ותושב חוץ ירשום בבלוג שלו רשומה כמו עומרי חיון. זה יכול להיות אחלה דבר, נוכל לחקות אחד את השני ולעשות מלא דברים מצחיקים. מה אתם חושבים?

פנומן 72

New member
איכשהו עוד זרמתי איתך

עד שהגעת לשורה השלישית. לבקש מתושב חוץ לכתוב רשומה כמו עמרי חיון, זה כמו לבקש מסלאם פאייאד להשלים מנין בישיבת אור שמח. תנסי משהו יותר הזוי - אולי יצליח.

wranger

New member
זה רעיון נחמד, אבל

אני לא חושב שאפשר לחקות בלוגים כל כך בקלות. כן, יש בלוגים שיש להם סגנון כתיבה מאוד אופייני, אבל אני לא חושב שיש מספיק כאלה שגם יסכימו להשתתף. מה גם שחיקוי יכול בקלות להפוך לסוג של העלבה, ולא כולם מספיק ספורטיביים בשביל זה. מה שכן, אם כולם יגיבו ויסתרו אותי עכשיו, אז אני מוכן להשתתף.

seymore butts

New member
רעיון מעולה ומה שמעניין אותי במיוחד

מי הבלוגר שינסה לכתוב רשומה כמוני ?...

Purple Mushroom

New member
היה רעיון כזה בפורום עשרים פלוס בזמנו,לכבוד פ

לכבוד פורים
(אני נולדתי בשושן פורים, לכן אני ג'וקר) . עשו את זה בפורום, כל אחד כתב הודעה בסגנון של מישהו אחר. אפשרי לעשות את זה בפורים הקרוב, אם המנהלים יסכימו, כמובן (הנהלתה). היה גם פעם בפורום מיץ תפוזים, הפורום למכורים הכבדים של תפוז (בעיקר היו שם ילדים), שכל שבוע, יוזר אחר, יתחפש להנהלת הפורומים. היה נחמד, גם אני השתתפתי פעם
.

למעלה