רעיון

amircx

New member
רעיון

היי חבר´ה למה שלא נקים אתר כמו רשת הדיג, ונרכז בו את כל המידע הטוב שיש פה ועוד שטיות? אני מוכן לעזור בעיצוב האתר כי זה המקצוע שלי (אני עובד בעיירית ירושלים בתור מעצב גרפי :)))

joko7

New member
בכללי אמיר הכל עניין פיננסי = $$$$

תכין המחאה בנקאית או עדיף מזוודה עם דולרים ונשיג לך גם אורניום מועשר או מיג 29 אם חשקה נפשך בכך,אין שום בעיה. אם מחר יחליט העמלץ הלבן מר הנגבי להעביר לנו תרומה נכבדה מכיוון שאנחנו באמת אוהבים את החופים והטבע שלנו אז יהיה לנו אתר "ללקק את האצבעות" אבל כרגע המצב עגום ביותר, אך עם זאת ברגע שיחליטו אורי ואלון לערוך מגבית ודייג דייג יתרום כאשר ידבנו ליבו ויאפשר לו ארנקו או אז יהיה אפשר להתחיל לדבר על משהו אבל עד אז כולנו בסטנד ביי(לא סטנד לחכה
),,כל טוב גבר.

לא ידידי../images/Emo128.gif

יש שרתים מעולים שאני מכיר וגם אני מקים אתרים לכן על תהססו לקרוא לי בעת הצורך

amircx

New member
לי יש שרת שלי פרטי

יש לי שרת שרץ מצוין אני יכול לאכסן מה שבא לי .... (הוא יושב בארצות הברית) וזה אחלה

joko7

New member
הרבה אתרים שנהנים משרת ללא תשלום

סובלים ממכות אדירות פשוט של פרסומות עד כדי כך שלהכנס לאתר שכזה זה עונש אמיתי, יש לך שרת שלך ואתר שלך אמיר ללא תשלום ונקיים מפרסומות ושאר דברים לא נחוצים אמיר?? אני הבנתי טוב???????

rondadon

New member
זה אני או ששכחתם...

שאופיר כבר הקים אתר והוא פשוט לא פה כדי לתחזק אותו כרגע??? אנשים.... www.fishing-il.com

helpmeplz

New member
האתר הזה הוא אתר יחסית ריק...

יש את רשת הדייג ששוב הכתובת היא: WWW.FISHNET.CO.IL/MENU.HTM

rondadon

New member
תראה...

האמת חשבתי להציע לאופיר לעזור לו...אבל הוא כבר "ברח"... קח לדוגמא...אני הקמתי את האתר החדש [עוד לא העלנו אותו] של צוות החובשים של מד"א....ואני רואה שיש פה עוד מישהו שהוא מעצב גרפי...אז שאופיר יחזור נוכל לעשות קומבינה ביחד ולשפר את האתר....אבל לא כרגע...

אוריא

New member
אולי אני לא מבין.

מישהו מוכן להסביר לי מה הוא יכול לשים באתר שהוא לא יכול לשים כאן? רון כתבת איזה מאמר חדש שלא ראינו?

joko7

New member
בטח אורי בטח,אפשר לשים באתר שהוא

שלך איזה תמונות שבא לך מבלי לנסוע לשוק הדגים עם מצלמה דיגיטלית של 200 ש"ח או עם פוקט שתוציא לך תמונות שתתבייש להראות,,(אלה המצלמות שיש לי) וכל זאת מבלי להתחנן לאנשי תפוז "הנדיבים" שיאפשרו לך להעלות איזו תמונה או קובץ קטן,על סרטון אין מה לדבר כלל. אם יחזור רשת הדיג לתפקוד מלא כולל פורום אז אני אהיה שם ולא פה עם הטובות כביכול של תפוז שעושה לי.

אופיר הציע לי את תפקידו בהעדרו.

אהלן, אופיר הציע לי בזמנו, קצת לפני שעזב, את תפקידו כ Webmaster של האתר כדי שיהיה ניתן להמשיך את עדכון האתר גם כשיהיה בחו"ל. אני סירבתי, מכיוון שאין לי נסיון רב בניהול אתרים. לפני כשנתיים-שלוש עסקתי בעיצוב גרפי אך כעת עזבתי זאת וזה כבר לא אקטואלי.... בכל אופן, חבל שלא ידעתי לפני כמה חודשים שאתה (רון) בעל נסיון בניהול והקמת אתרים, אחרת הייתי מפנה אליך את אופיר במקומי.

למעלה