רעיון!
מה דעתכם (ואני מתנצלת מראש אם זה גורם לי להישמע יהירה, כאילו אני היחידה שמסוגלת לזה, לא זאת הכוונה) אם אני אפתח איזו פינה חדשה, שבועית נניח, של חידות כאלו? זאת אומרת, לא חידות כמו "מה היה הסינגל הראשון ש..." אלא דברים כמו בשרשור ז"ל (כבר לא קופץ, חבר'ה!) של חידות סטייל "מה יש בלוס אנג'לס ולמה זה גורם?" (זוכרים? לא עבר עד כדי כך הרבה זמן מאז...
) שזה איזכורים לשירים וחידה וזה... כבר כמה זמן שרציתי לעשות איזו פינה, זה נראה לי ממש נחמד, וזה רעיון לא רע בכלל לדעתי. דבר ראשון נאי מתה על חידות כאלו, ראיתם בעצמכם שנכנסתי לשוונג לקראת הסוף, דבר שני אמממ... יש ל יעוד משהו? GUESS NOT, אני פשוט מתה על חידות בסגנון הזה! ואם יש לכם אחת טובה תשלחו לי במסרים ואני אפרסם גם אותה, עם קרדיט כמובן! אבל בלי נקודות וזה, בשביל מה. סתם, בשביל הכיף, שיהיה מסודר... מה דעתכם?
מה דעתכם (ואני מתנצלת מראש אם זה גורם לי להישמע יהירה, כאילו אני היחידה שמסוגלת לזה, לא זאת הכוונה) אם אני אפתח איזו פינה חדשה, שבועית נניח, של חידות כאלו? זאת אומרת, לא חידות כמו "מה היה הסינגל הראשון ש..." אלא דברים כמו בשרשור ז"ל (כבר לא קופץ, חבר'ה!) של חידות סטייל "מה יש בלוס אנג'לס ולמה זה גורם?" (זוכרים? לא עבר עד כדי כך הרבה זמן מאז...