רעיון

Pearl Boy

New member
רעיון

בגלל שעכשיו יש את ערוץ Yes Stars וכולנו רואים את הדימיון בינו לבין Yes + אש חשבתי למה לא להפוך פורום זה ולשנות את שמו לפורום Yes פלוס ויס סטארס.

Aviad1987

New member
איזה דימיון?

הדימיון היחיד הוא ששני הערוצים משדרים סדרות רכש. וחוץ מזה שליס סטארס כבר יש פורום ותפוז לא בדיוק מהחוסכים בפורומים, אז זה בסדר.

דווקא הם סידרו את זה.

אם ראיתם "סמולוויל" היום, אז מסתבר שהם עשו כך שבטלוויזיות רגילות המסך ישודר רגיל, ובמסכים רחבים זה ישודר במסך רחב. זה כאילו התאים את עצמו. הגיע הזמן.

Aviad1987

New member
מה?!

לא יצא לי לראות אבל מה שכן באו סי ומגרש ביתי זה לא הפריע ממש. הדמויות לא יצאו מהפריים וכאלה.

Guy Schlesnar

New member
השבוע ראיתי תפוס ת'כריש

שהיה שידור במסך רחב,ואומנם ברוב הסרט הבעיה לא כל כך הפריעה,אבל זה היה ברור שיש חווית צפייה שונה לבעלי מסך רחב כשתחילת הסרט ראיתי רק חצי מכל שם של מדבב בסרט,כך שלדוגמה וויל סמית נראה על המסך שלי l Smith. הבעיה לא תוקנה.

אז לא רק לי מפריע האיכסה הזה???

למה יס מתעקשים כל כך על המסך הרחב הזה? אפשר לחשוב שבכל בית שני בישראל יש מסך רחב... כל הפניות נותרו חסרות מענה, וזה ממש מעצבן, בעיקר כשהעונש הזה הגיע עכשיו גם לסדרות.... לי אישית זה ממש מפריע, ויש אמנם תכניות שבהן זה יותר מאחרות- למשל את בריגי'ט ג'ונס בכלל אים אפשר לראות... די למסך הרחב הזה!

amittzor

New member
אני ראיתי כבר בכמה סדרות

בשבוע החולף, וזה עדיין מאוד מאוד מפריע ומאוד מאוד בולט. אפשר להכנס בתפריט ל"אתחול" מתקדם ולשנות את יחס המסך ל 9:16, אבל אז התמונה מתוחה והלוגו של הערוץ מופיע כמעט באמצע המסך.

gilriv

New member
זה רק משפר ?את המסך טלוויזיה

אבל זה יותר טוב , רק ביס+
אולי קצת בערוצי הסרטים אני לא יודע {אבל אני רואה טוב יותר מסך רגיל כל הזמן שיש מסך מורחב תעשו את התהליך הזה לשיפור התמונה שנראה לפחות את השחקנים לא חצויים ליציאה משכבת הטלוויזיה

שומדבר לא עוזר אצלי

הצפיה במסך רחב ממש לא נחמדה ולצערי אין גם ממש תחליף ליס והם יודעים את זה...

gilriv

New member
?

שאת נגיד -תשימי יס+ ותלחצי -ENTER בשלט שלך .. ואז תיכנסי לחלון ותשתמשי בלחצני למטה ולמעלה כדי לשפר את המסך פשוט תמצאי את איתחול מחדש #### בזה את צריכה סיסמה של"4 מספרים תלחצי 0000 או 4444 ---------------------------------------------------------------- אני התקשרתי ליס וככה אני רואה מסך !שלפחות מסך רגיל ולא שיצא לי העינים לראות בהצלחה ותיהיה חזקה בחברת YES --------------------------------------------------?1

gilriv

New member
מה לעשות

בYES+ בלבד זה חוזר על עצמו
הבית הלבן _כבר זה במסך רחב תמיד ?ובטח כל הרכש החדש שיגיעו באפריל !!ישודרו גם אם בפורמט רחב ,אז צריך להיכנס לתפריטים בלחיצה על הסידרה שאת רואה -----------------------------------------------------------------

למעלה