רעיון...

Optimus_Prime

New member
רעיון...

תראו חשבתי על זה ואפשר לעשות משחק הישרדות פה בפורום.. המנחה תהיה כמובן המנהלת (לא שאלתי לרשותה, אבל אני מניח שאין התנגדות נכון?
) נחלק את המשתתפים הדי קבועים לשתי קבוצות.. משהו כמו 4 בשבט. ואז המשחק הולך בדיוק כמו במציאות {-.-} בריתות, חסינויות, ומה שלא בא לכם. חשבתי על זה די הרבה ויש לי עוד מה להוסיף, פשוט פירסמתי לראות אם יש קונים להצעה

מגניב..

אני לא קבועה פה אבל אני מוכנה להיות קבועה בשביל להשתתף.. אבל איזה תחרויות נעשה...?

HoNeY14

New member
אני...../images/Emo118.gif

דיי חדשה פה אבל אני כל יום נכנסת הרעיון נשמע ממש טוב
אבל תפרט יותר

mishmesh

New member
רעיון נחמד, אבל קצת בעייתי:

קודם כל, אף אחד פה לא מכיר את השני. כל הקטע זה שנוצרות חברויות ויריבויות, אבל כאן אף אחד לא חבר של אף אחד ולא אויב של אף אחד, כך שאין בדיוק למי להצביע.
איזה תחרויות נעשה
יש לך רעיונות
אין כאן את כל הקטע של הישרדות, זאת אומרת להשיג אוכל ומים, לחיות בקור ובחום וכו´, כך שזה די מאבד ת´פואנטה. למרות שלהישאר חי במדינת ישראל ולשרוד זה גם משהו לא קל במיוחד.

Outlast

New member
אין התנגדות...

מצדי- שיהיה, נשמע נחמד, כל עוד הפורום לא יהיה מוצף מדי והכל יגלוש לדברים לא קשורים... אבל אני סומכת עליכם. מישהו אמר שלא מכירים אחד את השני ואז קשה לחבב או לשנוא מישהו, אז לדעתי אם נחליט ללכת על זה, כשנדע מי המתחרים כל אחד יכתוב משהו (בסיסי, אל תדאגו, ומי שלא רוצה לחשוף- לא חייב כלום) על עצמו. אפשר לעשות רשימה של משימות אפשריות וכאלה, אייקונים בתור פרסים, אני יודעת... אם למישהו יש רעיונות- שוטו...

s p i d e r

New member
רעיון מצוין

אבל איזה תחרויות אפשר לעשות דרך האינטרנט?

Ivan Pedroso

New member
יש לי שאלה...

אני לא יודע אם אתם מחשיבים אותי בתור מישהו קבוע או לא, כי בסה"כ אני לא נמצא בפורום ממש הרבה זמן, אבל בכל זאת ולמרות הכל הייתי מאוד מעוניין לקחת חלק בפרוייקט כזה... כעיקרון, יש לי אפילו רעיון לתחרות אחת )חסינות או פרס, זה לא משנה)-איזשהו חידון טריוויה על הישרדות 1,2, ו3... אבל אני משאיר את העניין למנהלת (כפי שאני מתחיל מעכשיו לקרוא לה...) ולהוגה הרעיון (שלדעתי זהו רעיון מצוין!).

Optimus_Prime

New member
יש המון הודעות שלך :eek:

חוץ מזה שאתה מושך את תשומת ליבי רק בשל הכינוי
אחד האתלטים האהובים עלי =)

Ivan Pedroso

New member
אתה מכיר אותו?

פששששש...לא פוגשים הרבה אנשים שמכירים את פדרוסו...הוא הקופץ לרוחק האהוב עליי. אני שמח לראות שמישהו מכיר אותו!!!

Outlast

New member
אף אחד לא נמצא בפורום הזה

ממש הרבה זמן, כי הוא פשוט לא קיים הרבה זמן...

Optimus_Prime

New member
זה הולך ככה

אני חושב שאני אהיה המנחה :eek: ברשותכם כמובן.. הרעיונות מתבססים פשוט מאוד. כמו בהישרדות המקורי, יש תחרויות הבנויות על טכניקה, פיסיות, מהירות, וכדומה. ויש כאלו הבנויות על חכמה ודעת. בדיוק ככה זה יהיה פה , משימות שלא ממש מצריכות יכולת מיוחדת (לארגן כמה שיותר אנשים מהשבט בצ´אט בשעה נתונה, להקליד כמה שיותר דברים בכמה שפחות זמן, וכיוצא בזה) ותחרויות שצריכים להפעיל בהן את השכל..(זה לא קשה לדמיין אז אני אשאיר ריק, הפתעה!) לא אמורים להכיר אחד את השני *כזה* טוב אבל בכל מקרה לאלו שירצו לנצח, יש איסיקיו, יש מסרים, יש אימייל, יש צ´אט, יש אפילו טלפון
יש אלף ואחת דרכים! חוץ מזה שאני מקוה שאם באמת יהיו הרבה אנשים, כל כמה ימים תהיה איזה פגישה בצ´אט ושם יקרה בדיוק מה שקורה בהישרדות האמיתית.. בקיצור אל תדאגו הרעיון מושלם (דההה הוא שלי) והביצוע יהיה עוד יותר טוב רק צריכים אמצעים.. אה סליחה אנשים
אז יש?

Boran

New member
אני בפנים! רק בבקשה...

תנו לי לקבוע את שמות שני השבטים! :)

shira245

New member
רעיון מצויין אני בפנים ועוד רעיון

סתם רעיון- אולי כל אחד יגיד איך קוראים לו ומאיפה הוא ובן כמה והוא... סתם רעיון יכול להיות שעשו את זה כבר אבל יהיה נחמד אם יכירו פה אחד את השני...

mishmesh

New member
I´m in ../images/Emo70.gif

בכל מקרה, מה דעתכם שנכתוב כאן קצת פרטים על עצמנו כדי שנכיר יותר אחד את השני
אז אני אהיה הראשון: שם-איציק פ. עיר מגורים-פתח תקווה גיל-13.5 מספר ICQ-123770240 אז שכל שרוצה להשתתף שיכתוב כאן את הפרטים האלו, ואם הוא רוצה הוא יכול להוסיף עוד כמה דברים, ו...זהו...

zeg

New member
גם אני רוצה!!!

כל כך פשוט, כל כך נכון והגיוני שנערוך הישרדות פורום, אחרי הכל מי יודע הכי טוב אם לא כולנו!!! כל הכבוד על היזמה! אשמח להשתתף וגם לעזור בתכנון!

למעלה