רעיונות בבקשה..

black_magic

New member
רעיונות בבקשה..

חצי שבוע הייתי בבית חולה בשפעת, השתעממתי מוות.. והיום בידיוק כשהתכוונתי לחזור לבצפר ולחבר´ה, התגלה שיש לי פריחה בכל הגוף, חיש מהר הקפיצו אותי למרפאה ושם הרופאה גזרה עלי להשאר עוד יומיים בבית ונתנה לי תרופה מזה ממסטלת (נגד אלרגיות) שכל שנייה גורמת לי להרדם.. בכל אופן, לא בא לי להעביר את הימים הבאים בשינה, אז יש לכם אולי הצעות מה לעשות בבית חוץ מלשכב במיטה, לצפות בטלויזיה ולגלוש באינטרנט?

המרחפת

New member
אממממ

אני יודעת שאת אוהבת לצייר, אבל זה דורש ריכוז די מינימלי. לקרוא ספרים תמיד עובד ולסדר... לא עולה לי שום דבר, כי פעם אחרונה שהייתי חולה, הייתי כל כך חולה, שלא עשיתי שום דבר חוץ מלשכב ולבהות במה שהיה בטווח הראיה שלי. ולהקיא מדי פעם.

liran b

New member
יש לי יש לי יש לי יש לי!!!!

פהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה סתם סתם.. מממממממממ לשחק במחשב? להכין אוכל? לעשות דברים שאת לא עושה? לסדר את כל הבית!!!!!!!!!!11 כן! לסדר את כל הבית!

יוווווווו רק לא לקראו ספר :(

הייתי אומרת לך להעשיר את הידע שלך מבה שאת אוהבת לעשות (במקרה שלי לישון, לאכול, לראות טלוויזה ן....זהו) בין אם את אוהבת לקרוא/לסדר את הבית וכל דבר אחר זאת ההחלטה שלך :) לפחות את לא חייבת ללמוד מאילוץ בבית ספר:(:) מיכל:)

הייתה לך פריחה?

לי (מזמן, לפני שנים) הייתה פריחה שהשביתה אותי בבית למשך שבועיים. אני לא זוכר בדיוק למה, אבל בתום השבועיים האלה, הוחלט לאשפז אותי. לא היה לי חום, לא הרגשתי רע, כל מה שהיה זה הגוף מלא "פרחים" (אדומים
) אחרי שבוע וחצי זה נעלם ככה סתם.... אף פעם לא ידעו מה זה היה הדבר הזה... אבל מניחים שזה וירוס בתוך הגוף (וכשהוא לא מתפרץ, אז הוא לא מדבק בכלל! מניסיון
)

black_magic

New member
לא הייתה, יש לי את זה עכשיו

וזה עוד סיבה שאני לא יכולה לבוא למסיבה היום יניב.. ואתה ממש מעודד..

אמממ

מה שאני עושה תמיד שיש לי חופש או שמשעמם לי ואין לי מה לעשות אני פשוט יושב עם המחשב ועורך דברים לאתר שלי או סתם מעצב דברים בקיצור תשקיעי בתחביבים שלך... תפתחי אותם אם זה אפשרי זה אחלה... לי בכל מקרה זה עוזר להעביר ת´זמן בסבבה ובטיל יש לך חבר?

black_magic

New member
איזו שאלה???

ברור שלאאאאאאאאאאאאא מי ירצה אותי????
*בלאק מג´יק שמקנאה בפליקרמן כי הוא במסיבה והיא תקועה בבית חולה*

black_magic

New member
אהממ אהממ אהממ..

יש לי 4 פטמות וכתמים בכל הגוף, זאת לא כוסית, אבל לשיפוטך, התמונה שלי בפרטים האישים.. ולמה אתה מתעניין אם יש לי חבר או לא? רוצה להיות בן-זוגי לנשף הפרות הבא?

לך........./images/Emo13.gif

בבית האפשריות לא מרובות אבל יש ויש לקרוא, לכתוב, טלוויזיה, לדבר בטלפון, חברים,חברות, אינטרנט, מנוחה, סרטים בוידיאו.. להשלים שיעורים
והעיקר להתפנק........
ענת

balcony

New member
ואני מוסיפה-

לבשל דברים טעימים!
, ולשחק אותה
לכמה ימים.

black_magic

New member
תודה לכולםםםםםםם!! ../images/Emo39.gif

אבל ת´אמת כל מה שעשיתי זה היה לשכב במיטה, לגלוש באינטרנט ולצפות בטלויזיה.. יש דברים שלא משתנים..

למעלה