רעיונות ברגע האחרון-לצאת עם ילדים בבוקר בחופש

pe t e l

New member
רעיונות ברגע האחרון-לצאת עם ילדים בבוקר בחופש

הי לכולם, מחפשת רעיונות (רצוי קרירים) לאן אפשר לצאת עם הילדים בבוקר. מקומות נחמדים של שעתיים שלוש, באיזור ת"א עד חיפה. סדנאות,בתי יצירה וכדומה (לא קניונים/ים/בריכה/פארקי מים וחבריהם) ולא כאלה שצריך היה לקבוע תור כבר לפני כמה חודשים. רעיונות? בתודה ענקית מראש
דנה

רעיונות...

כמובן תלוי בגיל הילדים (לא רשמת) מוזיאוני משרד הביטחון וצה"ל. כולם מאד מוצלחים, ומאד זולים (10 ש"ח לילד, 15 למבוגר). למשל: מוזיאון בתי האוסף של צה"ל על גבול ת"א יפו. מוזיאון ההגנה מוזיאון הפלמ"ח מגיל 5 או 6. צריך להזמין מראש, אבל לא מליון שנה.... חברת החשמל, חדרה - סיור מקסים ובחינם. צריך לתאם מראש. חברת מקורות, ראש העין - מאד מעניין. חינם. צריך לתאם מראש. מצפה הכוכבים בברקת. פ"ת - קרית המוזיאונים. מאד מעניין. הדרכות מעולות. "מי קדם" פארק אלונה - ניקבת מים מהתקופה הרומית ליד בנימינה. מתרטבים המון, כולל סרטון הסברה. זכרון יעקב - יקבי "כרמל", בית אהרונסון. עתלית - מחנה המעפילים - מקסים! חיפה - מוזיאון הרכבת. אפשר להגיע עם רכבת ישר למוזיאון (כלול במחיר הכניסה) חיפה - מוזיאון חיל הים - מרתק! חיפה - מוזיאון ארכיאולוגיה ימית - מסקרן ומגונן (המזגן מצויין) יתכן והוא כלול במחיר אם נכנסים קודם לחיל הים, או להיפך... תבררי. הם צמודים אחד לשני) חיפה - רכבל חיפה - הגנים הבאהיים - נסגר ב4-5. בחוץ, אבל מדהים ביופיו. חפשי יותר פרטים עליהם בגוגל. על כולם אני ממליצה מנסיון. לדעתי מתאים מגיל 5, אבל גם קטנים יותר שמצטרפים סופגים המון. מנסיון. מקוה שעזרתי, קרן

שכחתי. מרכז להצלת צבי ים - מכמורת.

תיאום מראש ברשות הטבע והגנים. סיור מדהים מדהים ומומלץ מאד!!!!

מצטרפת ומצרפת קישור לתמונות מהחוויה

הבוקר חזרנו. אנחנו נשארנו לישון וקמנו (המבוגרים) כל שעה לבדוק למי שיש פייסבוק מוזמנת לקרוא את הפתק שלי בנושא ובכלל מוזמנות להנות מהפספוסים הקטנים

קרן, תבורכי!!!!!!!!!!!!!!!

תודה על שפע השיתוף. מדפיסה ותולה על המקרר. יצאת אלופה! ליטל

gali baron

New member
מוזיאון נחום גוטמן בת"א ומוזיאון אדם וחי בפאר

פארק לאומי רמת גן, מוזיאון תל אביב לאומנות, מוזיאון המדע בחיפה, מוזיאון לאומנות יפנית בחיפה, המוזיאון הימי בחיפה

pe t e l

New member
תודה. היית במוזיאון לאמנות יפנית בחיפה?

אפשר יותר פרטים?

gali baron

New member
לא הייתי אבל מתכננת ללכת. נכנסתי לאתר ונראה

מרשים למדי

מוזיאון אומנות יפנית ברמת גן

הייתי שם. מאד מעניין. יש/היה להם מבצע ביקור בשלושה מוזיאונים של העריה במחיר מוזל מאד (נדמה לי 11ש"ח לביקורX3) היום הייתי ב"חווידע" בבת ים, רח' רמב"ם 4 - בבי"ס גורדון. כל יום א' וד' פתוח לקהל החל מה-16/08/10. 20ש"ח לילד - הורה בחינם! הדרכה מצויינת!! המון המון פעילויות מרתקות! חפשי מידע מדוייק בגוגל...

pe t e l

New member
סטודיו לסדנאות קצרות/סיורים במפעלים

האם יש לכם רשימה של מקומות נחמדים כאלו לקחת את הילדים בבוקר? ילדים מגיל 4-10 תודה ! דנה

בתשלום-שווה כל שקל: הפטיפורים של אביטל

הפטיפורים של אביטל, בנימינה. אפשר לשלב הגעה ברכבת

נזכרתי... רולדין, מרכז מבקרים בפרדסיה, נדמהלי

לא יקר, סדנת אפיה, שתיה קרה חינם. קפה חינם להורה בבית קפה עם כל העוגיות שמכינים בסדנה. יש גם סרטון מתוק שמראה איך התחיל העסק משני אחים שמכרו מבית לבית... מעורר השראה. לתאם מראש.

חוף דור- ילדים עד גיל 13 חינם, מבוגר-10 ש"ח

יש סככות עד למים כמעט, חוף מוסדר ויפה ומים שקטים ורדודים. אפשר ללכת עד לאי ממול ולהיות בטוחה לגמרי עם הקטנים. יופי של דבר, אם את רוצה אפשר לקבוע. לפני שהורידו מחירים היה לנו אפילו מנוי לחוף הזה במקום לבריכה...

למעלה