רעיונות חמודים למסיבת חנוכה

את מחפשת רעיונות?

אז אצלנו המסורת היא להקריא את "נס גדול היה פה" של אלתרמן כמו ההגדה של פסח- כל אחד קורא 2 בתים. תחרות סביבונים? אפשר לקנות כמה סוגים. להכין שירון עם שירי חנוכה כי אחרי מעוז צור כולם שוכחים את השירים והולכים לאכול

את יכולה לתת לי קישור לאלתרמן

מתביישת לספר שמעולם לא קראתי את השיר הזה. תחרות סביבונים, על כסף? איזה עוד רעיונות משחקים יש לכם? כאלה שכיף לשחק?

daldan

New member
זה סיפור מקסים

מתוך ספר שלו, מרוב פעמים שסיפרתי אותו אני גם יודעת אותו בעל פה.
אני לא יודעת אם יש קישור לזה אבל שווה לחפש. (אני הכנתי את הסיפור הזה כ"בובתרון" לילדים עם דמויות של כסאות, קומקום, כלכלב וכל השאר)

זה לא שיר זו מקאמה

או איך שלא קוראים לשיר מאד מאד ארוך (בערך 60 בתים) ואיולי את זוכרת את זה משלוש- ארבע- חמש וחצי. לי יש בבית את "נתן אלתרמן לילדים" וזה מופיע שם. אני אחפש לך באינטרנט ואם אני לא אמצע אז אני יכולה לצלם מחר ולפקסס לך.

טוב- לא עושה רושם

שזה באינטרנט. ואני מניחה שאין לך ספריה ציבורית ליד הבית. אז אם את רוצה- אני אצלם ואפקסס. תפני אלי במסר.

מצאתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(עכשיו אני רק צריכה לרוץ עורמה ורטובה ברחובות
) משם מה, כילדה, זה נראה לי הרבה יותר ארוך.

תודה תודה נועה!

ממש נחמד, אולי באמת נקרא את זה במסיבה. משחקים חמודים (לאו דווקא קשורים ישירות לחנוכה) יש למישהו? או אולי חידות מסוג מסוים?

השתלטות אחרונה על השירשור

תבדקי את האתר באופן כללי- יש שם גם שירים ועוד- מאד שווה בדיקה.

נועה

נראה לי שאני אקח גם את הרעיון של השיר לנר ראשון אין ספק שאני אהייה הלהיט של הערב
ועוד יותר אין ספק שאחותי תעשה ממני אחר כך צחוק על זה עד חנוכה הבא

נכון שזה מקסים?

השנה אנחנו לנר ראשון בצד השני, ז"א, אצל המשפחה של גיא, אבל אני לא מוותרת על המסורת.

למעלה