רעיונות יצירתיים לחיפוי עמוד פנימי בסלון\הול?

karlek

New member
רעיונות יצירתיים לחיפוי עמוד פנימי בסלון\הול?

שלום לכולם!
יש לי עמוד (לא עגול, ריבועי, כל פאה שלו היא 24 סנטימטרים, גובה - עד התקרה, שלושה מטרים) במבואה (מה שהיה פעם הול, והיום הוא חלק מכל הסלון).
אין לי תקציב (קצת סטודנטית) בשביל משהו שייראה מתוקתק, אבל אני די יצירתית והשמים הם הגבול.
האם יש לכם רעיונות לחיפוי\עיצוב עמוד בתקציב נמוך? יש אולי איזה לינק לכל מני דברים יצירתיים מחו"ל או משהו שאתם מכירים? חשבתי בהתחלה על משהו בסגנון של חיפוי בהדבקה של פקקי שעם,
אבל העניין הוא שצריך ה-מ-ו-ן ואין לי כל כך הרבה. צריך לדעתי אלפים.
אחר כך חשבתי על משהו בסגנון איכשהו להפוך אותו למשהו שנראה כמו עמוד ברזל תעשייתי כזה עם הניטים האלה של הברזל (לצבוע באפור כהה כהה ולהדביק דברים שייראו כמו ברגים ענקיים כאלה שאולי אפשר יהיה למצוא בחנויות פרזול)
חשבתי אפילו לנסות משהו עם חבלים עבים תעשייתיים...להדביק אותם בצורת גלים ואולי אפילו לצבוע חלק מהם וליצור משהו אומנותי כזה
ובסופו של דבר גם חשבתי על כל מני עיצובים בלבד או בבד..... אולי אפשר לעשות פאצ'ים או ליצור תמונות מבד? או אולי לעשות משהו אמנותי עם חוטים?
בכל מקרה, אשמח לכל רעיון שהוא! תודה רבה רבה!

עירית32

New member
בד על קיר

נתקלתי בזה:
http://www.pinterest.com/pin/476537204293386520/

לא ניסיתי, ממליצה לנסות עם חתיכה קטנה כדי לראות אם אכן מתקלף כשרוצים ללא פגיעה בצבע וטיח.

תוכלי לצפות את כל העמוד/ עד גובה מסוים/ תמונות בד וצורות שונות

רעיון נוסף לעמוד - הרבה תמונות שלך/משפחה/דברים שאת אוהבת (אפשר להדביק אותן על קאפה כדי להוזיל עלויות)

אם את משתמשת באופציית הבדים - נא שתפי את הפורום שנלמד גם אנחנו...

karlek

New member
היי עירית! קודם כל תודה רבה רבה

מכיוון שאני בעבודה אז הלינקים לא נפתחים לי...אתר פינטרסט חסום כאן לגלישה. אז אני אתבונן שוב בבית. מקווה שאלה דברים קלים שאפילו אנשים ללא הכשרה בתחום יכולים ליישם :)
הציעו לי האמת בפורום אחר לחפות בקוביות מעץ, אבל אני קצת חוששת :))

אני פחות מתחברת ל"לקשט" את הקיר בתמונות ובפיצ'יפקעס. מעדיפה משהו שייראה בעל רמת גימור גבוהה יחסית בעלות נמוכה.... פחות משהו שייראה כמו יצירה. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי :) ומבטיחה להסתכל שוב בבית על מה ששלחת וברור שאשתף את הפורום בתמונות של צעד אחר צעד אם אעשה משהו כזה :)

תודה רבה רבה!!

lironiparon

New member
שלום!!! כביכול יש אינספור רעיונות לעיצוב עמוד בבית למרות

שרובנו היו מתים להעיף את העמוד הזה אבל מבחינת המבנה והחוק במדינה אסור בתכלית האיסור שכן זהו
עמוד תומך, אולם זאת יש המון דרכים עיצוביות איך לשלב את ה"אנדרטה" הזאת בבית שלנו, כך שהעמוד יוכל
לתרום לאווירה בבית ולזרימה טובה ולא להעיק. יש דרכים זולות יותר, למשל, עבודה עם שבלונה וצבעי אקריל
או דרכים יקרות יותר, כמו חיפוי בזכוכית חלבית או שחורה. בשני הדרכים מתקבל אפקט שונה לגמרי.
&nbsp
אם את רוצה שנעזור לך לבחור מה יהיה טוב בשבילך, נצטרך לראות תמונות של הבית כפי שהוא מעוצב, ואז
נוכל לדעת בדיוק איזה רעיון עיצובי יתאים לך לעמוד וישתלב באופן הרמוני לבית כולו.
&nbsp
:)

תמר400

New member
הי,

אמנם לא בד אבל אם את רוצה משהו בעל מראה עיצובי ונקי, אני מציעה לך לצבוע יש היום כל מיני צבעים שנותנים אפקטים מיוחדים.
לעמוד אחד העליות לא גבוהות והביצוע פשוט יחסית ומהיר נראה לי שזה יכול להתאים לך

אם לא ירדת מהאופציה של הפקקי שעם

אני ממליצה לך ללכת לגני ואולמות אירועים בקרבת הבית שלך, הם פותחים קרוב ל40 בקבוקים כל יום ואין להן מה לעשות עם הפקקים ככה שלרוב הפקקים מגיעים לפח, מניסיון אם את מבקשת מהם הם יתנו לך בשמחה ויהיה לך מספיק לצפות את כל הקירות בבית

&nbsp
ועוד אופציה שזה אולי עם פקקים של בקבוקי משקאות קלים.
&nbsp
בהצלחה!

צביה700

New member
את יכולה ליצור פרפרים בכל מיני גדלים מבריסטול שחור או כל

שתבחרי והדביקי אותם בסדר כזה כמו להקה שהולכת ומתרחקת כך שהגבוהים יותר יהיו הכי קטנים.
את הפרפרים את מדביקה רק במרכז ומרימה להם את הכנפיים כמו הפאנצ' פרפרים. רק שאת צריכה פרפרים גדולים יותר. לכן, את צריכה לרשום איך מכינים סטנסיל של פרפרים וזה ייתן לך כל מיני אופציות.
בהצלחה.

למעלה