רעיונות יצירתיים

hadar27

New member
רעיונות יצירתיים

ערב טוב, אני חדשה ולא בטוחה שזה הפורום המתאי אני מחפשת רעיונות יצירתיים לעיצוב שולחנות באירוע שאני עורכת בבייתי ביום שישי. לעיצוב שולחנות, לעיצוב החדר (יהיו בו איש) . אנחנו מזמינים שף שמבשל מול האורחים ולאחר מכן - מסיבה. הארוע בישיבה וחשנם שולחנות. כמו - כן - רעיונות לשי קטן שניתן לתת בסוף הערב? תודה!

av_i_va

New member
אפשר לנסות../images/Emo24.gif

עיצוב שולחן אינו דבר מסובך. מאחר ואין לך הרבה זמן - נסי להגדיר תחילה את אופי הערב. סגנון הבישול, האוירה הכללית שאת רוצה ליצור (מינימליסטי, אלגנטי, טבעי...) משהו שאת יכולה להכין מהר: לאסוף אצטרובלים, לקנות אגוזי המלך (שלמים), עלים יבשים, זרדים, צדפים... לרסס הכל בצבע ספריי כסף (או זהב) ולפזר על השולחן. לקנות אורגנזה בצבע כסף, (או זהב) לחתוך לרצועות ו"לזרוק" על המפה, ליצור עיגולים מבד אוגנזה, להניח בתוך כל עיגול כוס זכוכית ובתוכה נר, לקשור את הבד לכוס בעזרת רפיה, או סרט קטיפה או מה שמתאים לך. את אותם פרטי קישוט לפזר בחדר בו תערכי את השולחן. שי קטן.... שוב - אותו חסרון של חוסר זמן נראה לי שיהיה נחמד לצלם את הארוע, להדפיס תמונות במקום ולהגיש כמזכרת. את יכולה להכין בקלות ובמהירות "מסגרת" להגשת התמונה. אצרף 2 רעיונות פשוטים מאוד להכנה. בהצלחה רבה בערב.

אוי זה נהדר,

בסדר האחרון לקחנו עלים מהגינה <קצת יותר גדולה מהרגילים ויותר נעימים, לא יודעת מאיזה צמח> וריססנו בכסף ובזהב ויצא מקסים

../images/Emo3.gif

פעם אחת אני יכולה לכתוב הודעה בלי שגיאות ? גדולה - גדולים .....

למעלה