רעיונות לאח הגדול

רעיונות לאח הגדול

איזה שינוי הייתם רוצים שיהי בתוכנית כדי שהיא תעניין אותכם יותר ? אני למשל הייתי רוצה שיעשו השבוע איזו שהיא משימת הישרדות ל2 המועמדים המרכזיים להדחה

יNOT

New member
שייאמצו את הפורמט המקורי במקום להמציא דברים

שלא ממש עובדים... כמובן שאפשר לטעון שזה כן עובד, אנשים רואים, ואפילו מתדיינים על זה בפורום אך רוב הדיונים פה מזמן עזבו את מעשי המשתתפים בווילה ועוסקים או בשנאת חינם, דת/חילוניות או פקקים.
זה רק אני ששם לב שהדיונים האלה שנפתחים כל הזמן על אותו נושא של שיפרה , ושל אשר....דיונים שלא מובלים לכלום. מציפים את הפורום , ובעצם גורמים לכך שמי שנכנס לפורום רואה בעיקר את הדברים האלה , ולא את כל מה שכבר נאמר על המחדלים של התוכנית ןההפקה. . כנראה זה סתם מקרי.

אתה צודק!

אני בפורום כי אני כבר לא צופה בתוכנית למה שיעמום מוחלט ומה שכבר מעניין רואים בוי או די אז אין מה לצפות לדעתי הם צריכים לפתח יותר תריאלטי שם ואנשים מתרכזים בדמויות כי אין משהו יותר מעניין שם

יNOT

New member
מה שאת רואה בוי או די זה לא האמת של הווילה

אלא אם כן את רואה את השידור החי מוקלט. אני משער שאת רואה את מה שמראים בתוכנית המרכזית או איזשהוא סיכום משלהם לדברים. מי שרואה את הדברים בלייב יודע שבצפייה בלייב לעומת צפייה בשידור ערוך בקפידה, בעצם מתקבל מסר שונה לצופה. האחד הוא אמיתי השני הוא בחירה של ההפקה.

יNOT

New member
אני בטוח שיש פה אחרים שיידעו להרחיב לך על זה

אני הייתי אומר, רק על קצה המזלג: * בית-כנסת
* "נפסל לשידור"
* חסימה של סאונד.
* מחסור בחוקים או יותר נכון אכיפה של החוקים.
* משימות שלא יוצרות כלום.
ואני לא רוצה להישמע כמתלונן אז אני אתן למישהוא אחר להשלים את החסר (ד"א היו כבר פוסטים על זה גם, של אנשים שראו את השידורים בחו"ל ואמרו שרק בישראל הצליחו להרוס את פורמט הריאליטי המצליח בעולם )

Xtramen

New member
אני הייתי רוצה שההפתעה תהיה..

שיחזירו פתאום מישהי כמו מיקי או נעמה שיהיה אקשן

Saladin

New member
חחח להחזיר את נעמה.

רעיון מצחיק לאללה. ושי יקבל אותה בזר פרחים.

למעלה