רעיונות לארוחות קלות

izzy g

New member
רעיונות לארוחות קלות

מחפש רעיונות מה אפשר להכין על מנת לקחת ללימודים ולעבודה. יש כמה מגבלות: צמחוני אי אפשר מוצרי חלב בגלל מיגרנות. עד כה הסתדרנו מצוין עם כריכים עם מילויים שונים כמו חומוס, אבוקדו, טונה, סלט ביצים וכו', הבעיה היא שזה כבר מתחיל לשעמם :) אשמח לרעיונות

d a p h n a

New member
כשאני הייתי סטודנטית

הייתי מכינה כל מיני מרקים ממלאים, מחממת לי בבוקר ומכניסה לכוס תרמית שמותאמת למרק (כלומר שהפתח שלה מתברג החוצה לגמרי כך שאפשר לאכול עם כף). זה היה פתרון ממש טוב לימי הלימודים.

d a p h n a

New member
כלומר, אני *עדיין* סטודנטית

אבל התכוונתי כשהייתי סטודנטית לתואר ראשון והייתי צריכה לקחת איתי אוכל ללימודים.

אילנית12

New member
בבקשה ממרח שקדים בריא וטבעי

ממרח שקדים ממרח שקדים טעים טעים ובריא,מצויין לכריכים הכינה וצילמה: chli (שונטל) חומרים: רבע כוס שקדים חצי כוס מים 1 כוס טחינה גולמית חצי כוס דבש. הכנה: - טוחנים בבלנדר את השקדים עם המים לקבלת מרקם אחיד וחלק. - מוסיפים את הטחינה והדבש,וממשיכים לעבד לקרם אחיד. - (מדללים עם מעט מים אם צריך) - מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר. הערות אילנית: השתמשתי בשקדים מולבנים. השתמשתי ב2 כפות דבש,המתיקות הספיקה לי. השתמשתי בטחינה מלאה. לדעתי ניתן להשתמש בתור מלית ,לעוגות ועוגיות. כשמוסיפים את הטחינה והדבש,לבלנדר רק כמה שניות,מוזגים לקערה עמוקה וממשיכים לערבב בכף. טעים ובריא,מצויין לכריך לארוחת בוקר. מקור:אביגיל מייזליק

למעלה