רעיונות לארוחת בוקר

Ashdodit1

New member
רעיונות לארוחת בוקר

אוי אני כבר מיואשת
הילד הזה פשוט הורג אותי עם האוכל שלו. אני משתדלת לעשות לו דיאטה ללא גלוטן וקזאין, אבל הוא פשוט לא מוכן להכניס שום דבר חדש לפה
אני כבר לא יודעת מה להציע לו , במיוחד לארוחת בוקר ואיך להכניס לו את זה לפה
לפני דיאטה הוא היה אוכל דייסות האסורות בדיאטה, גמדים, לחם עם חמאה ודבש , שוקולד - ועכשיו כל זה אסור והוא פשוט מסרב לאכול משהו חדש. מי ששומר על הדיאטה - מה אתם נותנים לארוחת בוקר,וארוחת ערב ומה אתם עושים אם ילד לא מוכן לאכול?

razgalili

New member
אפשר להכין דיסות מקמח שקדים

במים או עם חלב קוקוס. יש דגנים שהם ללא גלוטן, כמו קינואה ואמאראנט. אנחנו נותנים לארוחת בוקר חביתה משלוש ביצים, לפעמים לצוהרים או ערב חתיכות סטייק. לא כל הילדים אוהבים. דבש יכול להיות מותר לילד, צריך לראות תגובה ספציפית. אפשר להכין מרקחות מפירות ולהמתיק בסטביה וקסילטול כדי ליצור חיקוי של ריבה הכי חשוב - להתחיל לתסף את הילד עם הרבה אבץ, לעשות בדיקות למינרלים אחרים ולבדוק אם צריך ברזל. חוסר במינרלים וביחוד באבץ גורם לאובדן חוש הטעם ולבררנות באוכל.

1פביולה

New member
זה באמת

קשה ביותר כל הנושא של האוכל והדיאטה. אני נותנת לו גרברים ואו מעדן סויה . הוא התחיל לאכול חביתות . אנחנו לא ויתרנו על הקזאין כי נורא קשה לי לראות אותו לא אוכל בכלל , ולצערי אי אפשר להסביר לו שזה מזיק לו כי הוא לא יבין. פאבי

למעלה