רעיונות להדפס על חולצה לסיום קורס60

tapuach

New member
רעיונות להדפס על חולצה לסיום קורס60

מה אתם עשיתם בקורס שלכם? יש רעיונות מעניינים ?

lilush3333

New member
אמממממ:)

על החולצת סוף קורס שלנו (שאני ציירתי אגב:) ) בדיחות פרטיות של הקורס שלנו, כל מיני יציאות מצחיקות של המדריכים ושל החניכים... ויש את הקטע שבהרצאות על מחלות, כשהגענו לסכנות תמיד כולם צעקו מוות, ובדרכי טיפול, תמיד כולם צעקו סייפטי, וזה כבר הפך להיות מן הרגל שכולם צחקו עליו... :) אז כתבנו "סכנה... מוות!!" ואז ציירנו שלד עצמות וזה דו משמעי כי למדריך שלנו קראו ג'וני ולכל השלדי עצמות בארץ קוראים ג'וני ככה שזה התקשר ממש טוב:) מסביב לשלד היו בלונים של קומיקס עם כל מיני בדיחות פרטיות של הקורס, מסביב לתמונה יש את השמות של כל החניכים ובתחתית של החולצה יש משפט "קיץ חם בקורס 90 מד"א ב"ש 2005 יש לטפל בסייפטי" :) תיהיו מקוריים!

Beigelman

New member
hey

חח אני רואה שלצעוק מוות בתור סכנה זו מחלה מדבר בכל הקורסים :) כנ"ל סייפטי. אנחנו עשינו קומיקס של סכימת החייאה, לאחר הצביטה הפצוע מתחיל לרדוף אחרי המטפלים :)

lilush3333

New member
חחחחחח גדול אהבתי רצח:)

ואשכרה זה מחלה בכל הקורסים:) אבל זה כלכך מצחיק.. "מה הטיפול בסוכרת..??" "קודם סייפטיייי!@!#@#!$#@" "אוקיי חבר'ה ומה הסכנות..?" "מוות!!"

ambu

New member
יצאה חולצה פצצה....

כי היא עברה אישור דרכי... לילוש,תמיד אמרתי שצריך להפטר ממך...

HYניקית

New member
יוווווווווווווווו

וואיזה אדיר זההההההההה.. קודם כל שג'וני היה המדריך שלך זה כבר משוווו והחולצה בכלל רעיון אדיר.. וכן כמו שאמרו פה.. בעיקר בדיחות פרטיות של הקורס שלכם

tapuach

New member
טוב אז הרעיון שיצא בינתיים הוא ...

לימדו אותנו שיעור חארטה (ועדיין טוענים שזה לא), על פגיעות מגז מזגנים, אז א. אדם שכביכול שואף/צורך גז מזגנים - זאת אומרת אדם שמחזיק צינור שמחובר למזגן. ב. קנינו (כל הקורס) שעון קיר בצורת מגן דוד עם הקדשה, אז אנחנו רוצים לציין אותו על החולצות ... ג. בהדגמה של לוח גב ניסו להוכיח לנו שהעניין מחזיק טוב, והפכו את החניך שהיה מקובע ללוח גב. גם את זה אנחנו רוצים להראות. ד. ומשפט "חובש טוב - זה חובש מאלתר, חובש מאלתר - זה חובש שלא יודע כלום חובש שלא יודע כלום - זאת חובשת !!!" ה. וכמובן לציין למטה או למעלה "קורס 60 נובמבר - אוקטובר 2005" יש לך רעיונות, הצעות, שיפורים, אולי לכתוב את שוקת ה"קורס 60" אחרת ? תודה, מישה

Beigelman

New member
תוספת חובה

בלי השמות של כל החניכים החולצה לא שווה כלום. ואני גם מקווה שלא שכחתם את המגן דוד מקדימה, הוא מגניב :]

הפכתם אותו??

לא רעיון כ"כ טוב.. לפני שנתיים בערך באחד מהקורסים באחת מהתחנות (אהמ.. בלי ספציפיות..) עשו את זה, והחניך נפל ושבר את האף...
לא נעים

tapuach

New member
זה המדריכים חח, לא אשמתי ...

יש תמונות, אבל אני לא יודע אם אפשר לפרסם ...

afiksambol

New member
אמנם לא מהארץ

ולמעשה כשאני עברתי את הקורס הוא עוד היה 44 ולא 60, אבל בזמנו העליתי כאן כמה רעיונות....

עמיחי נ

New member
כמה רעיונות שאני שמעתי עליהם..

אנחנו בת"א גם רצינו בערך לפני חודש להכין לעצמנו חולצות חדשות(יש לנו את החולצות מלפני שנה של הקורס 60 שלנו..אבל רצינו חדשות).. אז בררנו על רעיונות והנה כמה שסיפרו לנו עליהם: 1) מתנדבת מחזיקה מגש מלא בחלקי גופות,איברים וכו' ומעל רשום "טוב להיות בידיים של מד"א " 2) רואים איש אחרי ת.ד..כולו פצוע וחבול ומתנדב שואל אותו "איש איש,איך אתה מרגיש?"

למעלה