רעיונות להכנת טחינה מלאה?
אז ככה: אני מודעת לחשיבות שבאכילת טחינה מלאה, בגלל הערכים התזונתיים שבה שחלק מהם (בעיקר ברזל) מאוד חסר לי. בדר"כ אני אוכלת טחינה לא מלאה. הבעיה עם טחינה מלאה היא שהיא ממש לא טעימה לי. ניסיתי לשדרג את הטעם בזה שהוספתי לימון אבל זה לא עזר. אשמח לקבל רעיונות איך להכין טחינה מלאה כך שתהיה גם טעימה, מה אפשר להוסיף כדי לשדרג את הטעם וכו'
אז ככה: אני מודעת לחשיבות שבאכילת טחינה מלאה, בגלל הערכים התזונתיים שבה שחלק מהם (בעיקר ברזל) מאוד חסר לי. בדר"כ אני אוכלת טחינה לא מלאה. הבעיה עם טחינה מלאה היא שהיא ממש לא טעימה לי. ניסיתי לשדרג את הטעם בזה שהוספתי לימון אבל זה לא עזר. אשמח לקבל רעיונות איך להכין טחינה מלאה כך שתהיה גם טעימה, מה אפשר להוסיף כדי לשדרג את הטעם וכו'
