רעיונות לחגוג יום הולדת 30

רעיונות לחגוג יום הולדת 30

אני חוגג החודש יום הולדת 30.
גר בת"א. סיימתי לאחרונה זוגיות.
בתקופתה הייתי בעיקר בבילויים אינטמיים ובמפגשים זוגיים שקטים עם חברים.

תמיד חש אי נוחות לחגוג את יום ההולדת.
אולי מאז שיצאתי מהארון, נהייתי יותר חברותי - אבל תמיד זה מרגיש לי קצת מאולץ.

למישהו יש רעיון לדרך נחמדה לחגוג יום הולדת 30?
חוף הים בשבת - יכול להיות מגניב, אבל קצת מפוזר מדי. כל אחד עם עצמו.
כנ"ל לגבי פאב - אני חושב שקשה לפעמים לשריין מקום ל5+ ולשמור על שיחה לא רק עם אלא שמימנך ומשמאלך.
חשבתי אולי לארח אצלי לערב סושי. אבל זה אולי זה קצת זקן מדי ?

מה דעתכם?
רעיונות מקוריים (כמו גם בנאליים) יתקבלו בברכה

לירונעע

New member
מזל טוב

מכירה את ההרגשה, גם אני לא אוהבת לחגוג ימי הולדת. משום מה בשנתיים האחרונות די התחמקתי מזה כי לא הייתי בארץ, אבל בהחלט I KNOW WHAT YOU'RE SAYING...

אז ככה, אני יכולה להביע דעה מנקודת מבטי כבחורה - ערב סושי נשמע לי כיף, וממש לא זקן, זה גם תלוי בחברים שלך ובך.
יש גברים שישמחו לחגוג את יום ההולדת שלהם בר או בפאב ויש כאלה שיותר מתאים להם ערב סושי רגוע כמו שאמרת.
לא מזמן הייתי ביום הולדת של ידיד שלי, הוא שם בגינה שולחנות+אלכוהול+מוזיקה וכו' שזה גם היה ממש נחמד. כתבת שאתה גר בתל אביב אז אני מנחשת שאין לך גינה(?).... אז גם בבית אתה יכול לעשות את זה.
בנוסף יש בתל אביב המון ברים/פאבים שאפשר לשבת מסביב לשולחן, ככה שאתה יכול לדבר עם כולם, ולשתות/לאכול. יצאתי הרבה פעמים למקומות כאלה (עם הרבה חברים) ולא תמיד זה היה כזה בעייתי למצוא מקום.
אבל שוב, זה ממש תלוי בך - אם אתה יותר בקטע של ערב רגוע או "רועש"
.

מזל טוב

הרעיון שלי לחגוג בגיל 30
זה בגג של עזריאלי
נו אולי כי אף פעם לא הייתי שם...
&nbsp
תחגוג איפה שאתה תרגיש שם בנוח
זה לא המקום... אלא האנשים שיהיו מסביבך

&nbsp
&nbsp

Purple Mushroom

New member
מזל טוב, מזל בתולה או מאזניים :)

מזל טוב, אתה בשנתון של אחותי הקטנה (איך חולפים להם השנים):
היום הולדת הכי טוב שאני זוכר שלי בשנים האחרונות, היה לפני 4 וחצי שנים, במסעדה שעבדתי במרכז תל אביב, כמעט כל האחים שלי הגיעו עם הבני זוג, כולל 2 חברים טובים שלי אז.
אז ההמלצה שלי לבילוי זה בכל זאת מסעדה, עם מוסיקה שקטה שאפשר לדבר, ואפשר גם לארח בבית, משפחה וחברים, או לפצל: משפחה וחברים.
לפני עשור במשפחה שלי (אמא ואחים, אנחנו 5 אחים, 2 בנים ו3 בנות) ב 2004 ו2005, עשינו רצף של ימי הולדת של האחים שלי, במסעדות, לפעמים מסעדות די יוקרתיות.
מזל טוב, ובהצלחה.
את היום הולדת 30 שלי אני גם זוכר, חגגתי גם כאן בפורום בחצות, וזה היה סוף שבוע, אז חגגתי עם הידידה שלי באיזור מוגרבי באלנבי, באיזה פיצריה נדמה לי, וגם פגשנו מכר ותיק שגדול ממני בכעשור וקצת, והיה דווקא די נחמד.
את יום הולדת 31 שלי תיכננתי באירוע בפורום, אירוע שפרסמתי בפורום, במועדון גו גו גירל באלנבי תל אביב, אבל ניסיתי לבטל בגלל שהתחתנתי, תיכננתי את האירוע כמעט שנה מראש,
החיים זה מה שקורה שמתכננים דברים אחרים.
בהצלחה ומזל טוב :)
אלון :)

למעלה