רעיונות לחגיגת יום הולדת

danaziv

New member
רעיונות לחגיגת יום הולדת../images/Emo65.gif

כיודע לכן גיא נמצא במילואים כבר שבוע וכנראה שהוא יצליח להגיע ביום שלישי לחופשה קצרצרה מכיוון שאנחנו צריכים לחתום על חוזה הדירה וזה גם יום ההולדת שלואז חשבנו לאחד את השמחות . אני זקוקה לרעיונות איך לחגוג בצורה הכי מקורית וכייפית וקצרה (כי הוא חוזר למחרת למילואים).

שמופית

New member
איזה יופי שהוא מגיע ליומולדת ../images/Emo39.gif

כמה רעיונות שחשבתי עליהם למטרת חגיגות החצי שנה:
מלון שרתון סיטי טאואר - יש להם חבילה של כניסה לספא ומסאג´ים וארוחת בוקר
מסעדת 2C בעזריאלי - הבנתי שהיא יוקרתית ואפשר לראות את השקיעה... נשמע לי אחלה חוויה
טיול בחוף הים - יחפים (שנה שעברה היינו עושים את זה המון וזה פשוט כיף אמיתי !) אחר כך אפשר לשבת באחת המסעדות שעל החוף.
היום כנראה שנלך למרינה בהרצליה (אז אולי מחר יהיו לי עוד המלצות) בכל אופן - מזל טוב !

kisses

New member
היי דנה המון ../images/Emo49.gif לרגל יום ההולדת

של גיא
ולהלן מספר רעיונות לחגוג יום מושלם:
לשכור חדר ליום במלון ולעשות את כל הפנוקים שכוללים ספא, מסג´ים וכו´
טיול רומנטי בחוף הים + ארוחה.
הצגה רומנטית + ארוחת ערב
ללכת לראות קונצרט או מופע של זמר שאהוב עליכם

Ronnie*

New member
מזל טוב!

ארוחת בוקר חגיגית? (אני הכנתי פנקייקים, היה כיף). ארוחת ערב רומנטית בבית, לאור נרות? לתלות כל מיני בלונים וסרטים בבית? להכין הרבה מתנות קטנות? (אני תמיד בעד כמה מתנות קטנות במקום או בנוסף למתנה גדולה).

אתי@

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

מה דעתך על הצגה יומית בקולנוע ואח"כ ארוחה במסעדה?

danaziv

New member
תודה רבה על כל הרעיונות

בגלל שגיא מגיע לזמן באמת קצר ובערב אנחנו הולכים לחתום על חוזה הדירה אז החלטתי בסוף על התוכנית הבאה בתקווה שתצא לפועל. קודם כל לקבל את פניו בצהריים בבית בפינוק אמיתי- לפנות את השולחן בסלון ובמקומו לפרוס שמיכה ענקית להדליק את כל הנרות בבית ויש הרבה ,להדליק גם קטורת ולפנק אותו במסג´ עם שמן ארומטי(הוא מאוד אוהב את המסג´ים שלי ותמיד מתלונן שאני לא עושה את זה מספיק). בערב נלך לחתום על החוזה ולאחר מכן נצא למסעדה יפנית ששמעתי המלצה מחברה עליה,מסעדה מיוחדת שיושבים על כיסאות מיוחדים כאלו על הריצפה ומזמינים חדר אינטימי ופרטי רק לשנינו ,אני יתקשר מחר להזמין מקומות. ולבסוף חזרה הביתה ל-XXXXXX מה דעתכן? מקווה שיסתדר כמו בתוכנית אני ידווח בהמשך...

אתי@

New member
נשמע נפלא... החתימה על החוזה

היא סיבה למסיבה בפני עצמה. אין לי ספק שהחתימה על החוזה ויום ההולדת ביחד יביאו להתרגשות ענקית, וזה יהיה יום מדהים ביותר
תהנו וספרו איך היה...

יעלי2

New member
המסעדה במקרה ברחוב הארבעה?

אשמח אם תשלחי לי פרטים במסר כי אני שומרת כתבה על משהו שנשמע מאוד דומה. תודה! ומזל טוב לרגל החגיגות המרובות. אין לי ספק שהמסג´ שלך הוא גולת הכותרת של יום ההולדת!!!

למעלה