רעיונות לחוגים או משהו בסגנון

nushnush9

New member
רעיונות לחוגים או משהו בסגנון

הי אנשים יקרים :) אני צריכה עזרה,התחתנתי לא מזמן ... ועברתי מהמרכז לצפון אין לי פה חברה ומאוד קשה לי עם זה ,לבעלי גם אין כל כך חברים (היו לו חברים כמה חברים ממש טובים בבית ספר,הקשר נמשך כמה שנים עד שחבריו התחתנו הביאו ילדים חלקם עזבו את הארץ אז לאט לאט הקשר די התנתק) אז נכון לעכשיו אין לנו כל כך חברים וזה ממש לא כייף,אנחנו לא יוצאים כעט,גם אם יוצאים זה רק שנינו וזה לא תמיד כייף חשבתי אולי שאני והוא נלך לאיזה חוג ביחד ואולי שם נכיר חברים אבל לא עולה לי רעיון מעניין,אני למשל רוצה סלסה אבל בעלי פחות אז אולי לכם יש רעיונות איפה ואך אפשר להכיר אנשים חדשים באותו הגיל פחות או יותר חייבת לציין ששנינו קצת בישנים שזה גם קצת בעייתי ומפריע להכיר אנשים ולפתוח איתם שיחה ראשונים קיצר סורי על אורך ההודעה ,אשמח אם תעזרו לי.. כל רעיון יתקבל בברכה :)

כמו שאמרתי קודם...ברוכה הבאה

יש ריקודי עם... יש חוגי יצירה, לא יודעת כמה בעלך יהיה בעניינים אבל אפשר להכיר שם חברות חדשות יש חוגי בישול/סדנאות מיוחדות.... גם שם מכירים זוגות וכו... וקחי בחשבון, אי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה צריך לתת יד בעניין...להתחיל לדבר, להתעניין, להציע וכו'....
מקסי

לימודים, חוגים התערבבות

רק כשמתערבבים ופועלים מצליחים . אתם עובדים בצפון?

nushnush9

New member
כן נכון...

בעלי עובד ,אבל בעבודה שלו כולם מבוגרים מעל גיל 50 ,אז יוצא שהוא היחיד שם צעיר.. אני עדיין לא עובדת לצערי..

יפעת*

New member
אני מציעה לך לחפש

במקומונים, נסי אולי לחפש במועצה המקומית שלך הרבה פעמים יש פעילויות וחוגים ועד שאת מתחילה לעבוד את יכולה להתנדב, וכך להכיר אנשים מהסביבה

nushnush9

New member
נכון

האמת אני מחר הולכת פעם שניה להיתנדבות בספריה :) האמת זה די כייף !! ואני אבדוק את העניין של הפעילויות וחוגים באזור שלי :)

למעלה