רעיונות לחופש

avnerbel

New member
רעיונות לחופש

שבוע הבא אני יוצא לחופשה של שבוע להיות עם המשפחה יש רעיונות? המלצות? שבוע אחרי זה אני נוסע לחו"ל שוב עבודה(אנגליה) ואחרי זה מילואים אז אנימחפש לפנק את המשפחה במעט זמן שאני אהיה איתם

dafgol

New member
סחטיקה ../images/Emo45.gif

מה עם בלאגן ביגור
טיול בפינת חי בסוללים
אחה"צ בטיילת בים. אולי לנסוע קצת לצימרים ליד הכנרת
אני אחשוב על עוד רעיונות

avnerbel

New member
חלק מהרעיונות נראים ועוד איך

היי דפנה חשבתי יום אחד בלגאן יום אחד פארק קנדה אולי אגם מונפורט אכזיב יום אחד ונראה מה עוד לא יודע מה גם שיש להן מנוי לקאנטרי קלאב בנצרת עילית אז אני אזרוק אותן שם לאיזה יום או יומיים ולי יהיה חופש

S r 35

New member
עוד כמה רעיונות ...

מצטרפת להמלצות לצימרים בגליל. נעים, מפנק ולא מרגישים את מזג האויר הנאכסי של הקיץ. אם אתה עם ילדים, מומלץ במיוחד ביקור בקיבוץ יראון. יש שם אגם חי מקסים ומיוחד ובריכת שחיה נחמדה - החיסרון, צימר שם יקר בטירוף ביולי-אוגוסט
עדיף להגיע לביקור באגם ו/או בבריכה וזהו. מקומות נוספים יכולים להיות פארק המים בשפיים, חוף דור (טנטורה), שהוא נהדר לילדים ...וכל חוף ים, בעצם ... אילת תמיד מקסימה ומהנה ואם בא לכם משהו קרוב יותר גם גן-החיות במוצקין הוא מקום חביב שאפשר להעביר בו יום בכייף. מה שלא תעשו ואיפה שלא תהיו - תהנו ! חופשה נעימה

S r 35

New member
ודרך אגב משהו לגבי "בלאגן"

בלי להשמיץ ואני אומרת את זה בהסתייגות כי לא הייתי שם בעצמי - אבל חברות שלי שהיו שם לא מזמן סיפרו לי שהמתקנים פשוט מטונפים ועל חלק מהם הן פשוט לא הרשו לילדים שלהן לעלות.

avnerbel

New member
אז הבלגאן יורד ../images/Emo13.gif

יום ראשון בכלל 9 באב אז אני אעבוד בגינה כי הכל זוועה אצלי ויתר הימים נקווה לטוב נעבור כל יום ונראה

למעלה