רעיונות לטיול אופניים קליל בצפון

scuter

New member
רעיונות לטיול אופניים קליל בצפון

אז ככה, החבר'ה מהעבודה פשוט מתים מקנאה בכל יום ראשון כשאני וחבר לרכיבה מספרים על רכיבות וחוויות סוף השבוע (השבוע הגיע תורו של הדישון)....אז החלטנו לארגן איזו רכיבה קלילה באיזור הצפון. הבעיה, צריך לארגן השכרת אופניים לכולם (מדובר בכ-20 אנשים), ודבר שני צריך מסלול קליל כיוון שרב רובם של האנשים אינם רוכבים, ואינם בכושר עילאי, בלשון המעטה. האם מישהו יכול להפנות אותי לחברות/אנשים פרטיים שמשכירים אופניים ואולי אפילו משמשים כמדריכים ו/או להמליץ על מסלולים הקרובים למקומות המשכירים אופניים. בתודה מראש, תומר

גיא101

New member
רמת מנשה, מגבעת הרקפות

לאורך נחל תנינים מגבעת הרקפות ליד קיבוץ דליה, ירידה מתונה דרך נוחה, לאורך הנחל עד לעמיקם, צריך לחצות קצת את הנחל (ראה תמונה). רכיבה קלה, רטובה במקצת. אין צל! אז צריך לבחור יום נוח, ולעשות את הרכיבה בבקר או אחה"צ (תזהרו לא להכנס לחושך). אפשר לסיים את המסלול בעמיקם, נחל תנינים לוקח אותכם עד לכניסה האחורית לישוב, לכביש לגבעת נילי. אפשר להמשיך, לעבור את מושב עמיקם, לצאת בצד הצפוני שלו, לטפס צפונה ומשם לרדת לנחל דליה ולהמשיך לאורכו עד לבת שלמה. אם אתה רוצה עוד פרטים ומפה תחזור אלי.

Eyal Hershtik

New member
../images/Emo56.gifהנה לך כמה מספרי טלפון :

הלכתי ,פישפשתי בארכיון,בדרך ניקיתי קצת אבק לפסח, סידרתי קצת את הספרים שלי ומצאתי לך כמה אתרים וחברות שמשכירות אופניים כל מה שנותר הוא להתקשר ולעשות סקר קטנטן : צוק מנרה: 06-6905830 [email protected] חברת "אופק בשטח" : סיימון 052662181 http://www.ofek-il.com/ חברת "גלגליל" : עודד 058403828 חברת "נעים בעמק" עמק יזרעל :יאיר 050344163 חווית הרוכבים בית אורן : 04-8307242 מקווה שעזרתי אייל

kraps

New member
תיקון קטנטן

הקידומת של "צוק מנרה" היא 04 ולא 06. פרטים נוספים ניתן למצוא באתר. אגב, התקשרתי ואיזו חיננית נשבעה לי שהם חיים ופעילים ומשכירים אופניים ושהם "הכי חדשות שיש בשוק, בטיחותיות ומתוחזקות באופן שוטף". נו שויין.

scuter

New member
עוד שאלה קטנה...איזי ריידר

האם מישהו יודע אם החברה עדיין פעילה ומשכירה/מארגנת טיולי אופניים לקבוצות. בקישורים שונים הגעתי לאתר http://www.easy-rider.co.il, אבל זה אתר הקשור למשקאות ולא לאופניים. תודה מראש, תומר

יורם חן

New member
החברה כבר אינה פעילה ../images/Emo128.gif

לפי מיטב ידיעתי בשבועות האחרונים פעל באופן חלקי משרדם במרכז, אבל נימסר שם שהעסק בסגירה......

ראה כמה מסלולים קלים

1. נחל השופט - חנייה ביקנעם המושבה יציאה בשביל סימון מקביל לנחל השופט לכיוון עמק השלום. 2. ירידה של נחל תבור מקיבוץ גזית לגשר (השארת רכבים או הקפצה) 3. מצומת אבליים לכיוון חנתון, המוביל הארצי עד צומת עילבון עם אפשרות לרדת לבקעת ארבל ולכנרת 4. מקיבוץ גדות דרך הירדן ההררי דרומה 5. דרך נוף כרמל - חנייה בצומת אלייקים 6. צוק מנרה - ירידה רכיבה נעימה

tal bs

New member
פרטים על דרך נוף כרמל

הי ציקי גם אני רוכבת מתחילה (אגב - ראיתי אותכם בסובב מגידו והתקנאתי) אשמח אם תוכל לפרט מעט על מסלול הרכיבה דרך נוף כרמל - נקודת התחלה. אורך.... תודה מראש טל

המסלול שאני אוהב, קצת אולי ארוך

אבל ככה: חנייה בצומת אליקים, טיפוס כביש קצר על כביש 672 ל-3 ק"מ ופנייה ימינה לדרך עפר לכיוון דרך נוף כרמל, תצפית במוחרקה, המשך עד לעוספייה עם הסינגל ליד האיצטדיון יציאה לכביש ברום כרמל ופה יש אופצייה לחומוס בדליה וגלישת כביש לרכבים או ירידה לצד המערבי של כביש 672 ורכיבה מקבילית אליו עם כניסה לחרבת סומק ונחל מהרל אבל לא יותר מדי. ציקי

sharon78

New member
דרך נוף כרמל, ואפשר לחבור לעוד..

הי טל גם אני יחסית מתחילה, אבל כבר עשיתי את דרך נוף כרמל (לפני שבועיים), מהחניון (בחצי הגובה מתחת לאוניברסיטה) עד למוחרקה (קצת פחות מ- 3 שעות) - בלי להגיע לעוספיה - וחזרה (שעתיים). בא לך לעשות עוד טיולים באיזור ובכלל? אשמח (מאד..) אם תצרי קשר - שרון : 052-210863

למעלה