רעיונות ליום הולדת ה - 2 לתאומים

galit2006

New member
רעיונות ליום הולדת ה - 2 לתאומים

יעל שלום! עוד מעט המסיבה הגדולה של יום ההולדת ה - 2 לתאומים בן ובת. אשמח לקבל רעיונות למתנה. תודה.

tamielsh

New member
כמה המלצות

רותם חגגה שנתים לפני שבועיים והינה כמה מתנות מוצלחות: 1. מטבח 2. שולחן כלי עבודה 3. משחקי קופסא (זה מתחיל להיות הגיל) 4. ספרים (תמיד עובד...)

יעל כץ

New member
עוד רעיונות

בנוסף לרעיונות הטובים שקיבלת: * קומפי (אם עדיין אין) * בובות * בית בובות * מוסך * לוח ציור מחיק (מגה סקטצ'ר) * מר תפו"א במזוודה * אופניים * ערכות של בצק + צעצוע, כמו 'מזרקה' או 'מפעל הכיף' של פליידו * כלי נגינה * רכבת * דחפור גדול * ערכת משחקי דמיון מתוך 'אנשים קטנים' של פישר פרייס, או פליימוביל.

galit2006

New member
../images/Emo51.gif ושאלה../images/Emo35.gif

קודם כל, תודה רבה על הרעיונות. הבעיה היא שמרוב שיש להם - קשה לחשוב על משהו. יעל, רציתי להתייעץ איתך לגבי בית בובות של פישר פרייס. זהו בית 3 קומות מאובזר ומרוהט קומלט עם משפחה של אמא, אבא ותאומים בן ובת (בדיוק כמו שלנו). ראיתי את הבית באתר של פישר פרייס. אין אותו במכירה בחנויות, אבל באחת החנויות של הצעצועים היבואן אמר, שעכול להביא וזה יעלה 360 ש"ח. באתר הבית עולה 60$. אני ממש לא טובה בקישורים, סורי. אבל אם תוכלי להכנס לאתר שלהם ולראות את הבית ולהגיב בהקשר להתאמה שלו לגילם. נראה לי שהוא יותר לגיל 3 אבל אולי בכל זאת יתאים להם או שישחקו בגיל שנתיים וחצי. שאלה נוספת: האם ניתן לרכושו דרך יבואן של שילב? ומה יהיה המחיר? תודה מראש ומצטערת על האורך

יעל כץ

New member
בית בובות פישר פרייס

גלית שלום, הסתכלתי על הבית באתר. אכן הוא נראה שמתאים לגילאי 3 ומעלה, אם כי זה לא בהכרח צריך להשפיע על החלטת הקניה. יש ילדים שבגיל שנתיים כבר מתחילים לשחק בבית-בובות, ויש שמתחילים מאוחר יותר. בכל מקרה, אני לא משוכנעת שיש חשיבות לכך שיש שם הרכב משפחה כמו שלכם. העניין במשחקי דמיון, שהילדים יכולים לברוא סוגים שונים של משפחות, שמבטאים משאלות שונות בזמן המשחק. ולכן חשוב שיהיו מספר דמויות, יותר מאשר יש במשפחה המציאותית. מספיק שיהיו מונחים בפניכם מספר דמויות, והם כבר יתנו להם את התפקידים שהם רוצים, ויתעלמו מהדמויות שכרגע לא עונות על הצורך הרגשי שלהם. כך שכל בית בובות קלאסי יכול לעשות את אותה 'עבודה'.

למעלה