רעיונות ליום נישואין...

רעיונות ליום נישואין...

אז בסוף החודש..הסילבסטר יש לנו יום נישואין.. אשמח לקבל רעיונות והצעות לבילוי...מקוריים.

תתפנקו../images/Emo23.gif

בצימר בצפון , רק שניכם עם ארוחת ערב רומנטית בראש פינה . יש גם מקומות שעורכים לכם ארוחה מיוחדת בצימר עצמו . למחרת קחו בקבוק יין טוב צאו לטיול ברגל ועשו לכם פיקניק קטן בדרך .ואם אתם בעינייני סטלבט :תתנפנקו במיטה עד הצהריים ותזמינו מסאז´ זוגי . נשמע טוב ,לא? (עשיתי לעצמי חשק)

רותי ע

New member
טיסה רומנטית

(רצוי בלילה) עם בקבוק שמפניה ליד.. ואז מסעדה טובה.

שירי ל

New member
אם בעלך בעניין -

את יכולה לעשות לו הפתעה - צניחה חופשית. למי שעוד לא עשה זו חוויה מהממת. אפשר להזמין שף הביתה שיבשל ארוחה מיוחדת, ואם אין לכם מגבלה כלכלית אז אפשר להשכיר לערב אחד את הגלריה של הוראס ריכטר ביפו (איפה שמצלמים את התכנית שום פלפל ושמן זית), להזמין כמה זוגות של חברים טובים לחגוג איתכם במקום מהמם.

שירי ל

New member
אה ועוד רעיון-

בזמנו אני שאלתי את אותה שאלה והציעו לי לעשות את תיבת הקופונים. תיבה שבה יש קופונים לכל מיני דברים שאי אפשר לקנות בכסף ורק את יכולה להעניק לו אותם. זה גם נחמד.

אמאשל

New member
מה שאני עשיתי

ביום הנישואין האחרון (7!!) לקחתי את הילדים להורים. כשהבעל הגיע הביתה מצא אותי מריחה טוב ועם בייבי-דול (6 בערב !!) . הוא נתבקש להתקלח ולא נתתי לא לסיים את המקלחת !!! את הלילה הזה שנינו לא נשכח במהרה (באמבטיה, בסלון, בחדר שינה, במטבח ) ולמחרת שנינו לקחנו יום חופש לישון (טוב כמה כח כבר יש לבן-אדם) ממליצה בחום (תרתי משמע) עדינה

לשירי..תודה! כבר עשיתי לו הפתעה

של צניחה חופשית ביום ההולדת לפני שנה..מה זה הקופונים? לא שמעתי על זה..

שירי ל

New member
תיבת הקופונים

הרעיון הוא להכין קופונים עם דברים שאת יודעת שהוא אוהב או שחסרים לו, להכניס בתוך תיבה יפה ולהגיש לו. הוא יכול לשלוף קופון מתי שהוא רוצה ולהשתמש בו. רעיונות: ארוחת ערב שהוא בוחר ואת תכיני שעתיים של שקט מכולם אמבטיה מפנקת לאור נרות - שאת תכיני ואת תסבני ותרחצי אותו חצי שעה של מסז´ מפנק חצי שעה של דיגים בגב (בעלי חולה על זה...) ניצחון בויכוח זכות וטו על אירוע משפחתי אחד פטור מעזרה בבית ליום אחד וכו´

קודם כל מזל טוב !

והרבה רעיונות אין לי.. אבל דווקא בקופונים השתמשתי ביומולדת האחרון של הבעל, בנוסף לכמה מתנות "אמיתיות" קטנות, ולהפתעתי הוא נורא שמח. כמובן שהוא מנצל את הקופונים על בסיס יומי בלי לאבד את ערכם...

אהבתי את רעיון הקופונים

ואני מתחילה בהכנות...תודה !

למעלה