רעיונות ליומולדת

פרלמנים

New member
רעיונות ליומולדת

שלום לכולם, מקווה שאסף לא קורא בפורום בלי השגחתי...
יש לאסף יומולדת 30 ביום שישי הבא עלינו לטובה.
חשבתי לעשות לנו יום כיף עם כל מיני פינוקים והפתעות.
יש לכם רעיונות מקוריים לאיזשהו "נושא" או דברים שאפשר לעשות? אגב, בחלק מהיום יצטרף אלינו חבר טוב שלנו. דניאל גם יהיה איתנו כנראה אז צריך משהו שמתאים עם תינוקות...
גם רעיונות באזור ירושלים יתקבלו בברכה כי חשבתי אולי לשלב טיולון לביקור חברים באזור הבירה בכל מקרה...
ב ב ק ש ה הציעו! תודה, ג'סיקה

ראשית, מזל טוב!!!!!

שאלת בדיוק בזמן... היום היינו במרכבות לטרון, מקום נורא נחמד במיוחד לילדים ו... כן גם למבוגרים. אולי אפשר להוסיף גם טיול סוסים, רכיבה רק את והוא,(ואז את "תוקעת" את החבר עם דניאל... תכף , אם אצליח, אצרף תמונות של המקום ממש ממש נחמד אם כי לא מאורגן... חג שמח אורית

פרלמנים

New member
מעולה, תודה רבה.../images/Emo13.gif

אבדוק ואברר... אבל מחכה כבר לתמונות! מה זה בדיוק המקום הזה? ג'סיקה

אנגלה3

New member
מזל טוב

את יכולה לשלב יחד עם המרכבות את מיני ישראל - מומלץ בשעות בין הערביים - כך אפשר להנות מהמראה גם באור יום וגם כשמחשיך והאורות נדלקים. מיני ישראל נמצאת ממש לא רחוק ממרכבות לטרון (אפילו בדרך). אפשר עוד אופציה - ירושלים - גן החיות התנכי (דניאל יהנה שם) כמובן שלפני כן ארוחת בוקר בקניון מלחה - וביקור בעיר העתיקה -אם ישאר כח. יש עוד הרבה רעיונות לחגוג 30... אבל... רק את והוא.... הרבה מזל טוב

מזל טוב

החברים שמעו שיש לי יום הולדת היום וכולם יגיעו מחר לארוחת ערב לחגוג ברוח פורים עם תחפושות וכל זה בערך 30 איש

תחיצ

New member
קודם כל - מזל טוב../images/Emo77.gif

לי נראה שמרכבות לטרון לא מתאימות לילד כ"כ קטן, אני הייתי שם עם הגן של שלם כשהוא היה בן 4 או 5. מיני ישראל נשמע רעיון נהדר, ובאמת מאד מומלץ להיות שם בשעות אחה"צ / דמדומים
. יש באזור נוה אילן מקום שנקרא "יד השמונה" זה מושב קטנצי'ק שהוקם ע"י נורווגים נוצרים אוהבי ישראל (או משהו כזה) ויש להם מסעדונת קטנה וחמודה, עם נוף מאד יפה, זה קרוב ונראה לי מתאים לאוירה. אפשרות נוספת וקרובה לאזור היא באזור קבוץ צובה - יש להם ארוח כפרי נחמד אוירה כפרית ורומנטית, יכול להיות שיש שם גם טפולים כמו מסג'ים וכדו', או אפילו לשלב טיול פריחה או מעיינות שיש בשפע באזור הזה. אם הכוון שלך הוא ירושלים - אני יכולה לחפש משהו יותר ספציפי. להת', ושוב מזל טוב- תחיה, וכל החבר'ה

למעלה