רעיונות למשחק מקדים..

דרדקן

New member
לפי שלל התשובות הרב שקיבלת

עד עכשיו פשוט אין לי מה להוסיף, הכל נכון, הצעות מגוונות ומעולות. הכל יישמתי ונמצא כנכון. יאללה חברים להתעורר. טיזינג באמצעות לבוש סקסי, סטרפטיז, שימוש בשוקולדים ומריחים (מלשון למרוח) מתוקים אחרים על הגוף וליקוק, אמבטיה משותפת, המשפט האלילי: "בא לך?" ...

חופ שיה

New member
כמה דברים שממיסים אותי

1. מסאג' בכל הגוף , במיוחד בכפות רגליים. 2. שמשחקים/מושכים לי בשיער.
3. שמלטפים לי את הואג'יינה מעל המכנס ואז מפתחים את זה לסקס אוראלי או ידני. 4. שמכפכפים לי את התחת והציצים.
5. שלוחשים לי באוזן, בעיקר דיברי זימה.
6. למצוץ יכול להיות פור פליי מבחינתי - הגירוי הוא עצום. . . . . . . אז זהו ...מקווה שקיבלת רעיונות , אני לא ממש הטיפוס להמליץ על משחקי פור פליי בפורום זה, כי אני חושבת שמה שאני אוהבת קצת יוצא מן הכלל ולא ממש מדבר לכל אחד/ת.:)

דרדקן

New member
הרמת לי להנחתה,

אחת כפכוף בדרך אליך, רשות הבחירה איפה נתונה לך, סתם, אני לא באמת מוצץ סוכריה (זה לא טוב לשיניים).

משחקי תפקידים...

רופא-חולה חוקרת-אסיר לחילופין...מסאז' עם שמן מתחמם ואם כל זה לא עוזר אז אין כמו מלחמת כריות!

אז...רעיונות...

אפשר להתחיל במקלחת משותפת... לבקש מהפרטנר לא לעשות כלום...ולגעת בו...בכל המקומות שהוא הכי אוהב... גיליתי לאחרונה שחבר שלי אוהב שאני באה לבקש ממנו סקס בתחתונים ומגפיים... ליטופים בכל הגוף עם נגיעות כאילו "בלי כוונה" ליד ה....מקומות הרגישים... לשים שיר סקסי- ולרקוד בחושניות- (דגש על ה"חושניות", עניים, שפתיים, ישבן ה כ ל...) להתנשק ערומים מול מראה... כשחוזרים מסרט או פאב- "להתחיל" איתו עוד באוטו...לגעת...למשש... (רק זהירות...זה יכול להיות קצת מסוכן
) מסאז' טוב (טיפ: להכניס את הבקבוק של השמן לקערה עם מים חמים כדי...שיתחמם ...בפרט בחורף) "כמעט לרדת" אחד לשני...ז"א עדיין לא ממש ב"מקום" אלא ליד... (לפעמים זה הרבה יותר מגרה) ללחוש באוזן דברים סקסיים או "מלוכלכים"... ו...האמת? יש עוד המון...

ד נ ה

New member
לא הבנתי בדיוק

את הנשיקה מול המראה.. אבל שאר הדברים הם דברים שעשיתי,חוץ מריקוד אירוטי/חושני(אני קצת ביישנית,מה אפשר לעשות נגד זה?) ואגב,אמרת ``כמעט לרדת``,יש לי רעיון בשבילך,תנסי ללקק ולמצוץ לבן זוגך את הפטמות..חבר שלי משתגע שאני עושה את זה!שהוא גומר,אני ישר מוצצת את הפטמה שלו,והוא לא יודע ממה להנות,עד כדי כך..

זעתרון

New member
אני אוהב...

משחק מקדים שמלווה בהפשטה הדדית...אבל לאט וחושני...

זעתרון

New member
מי אמר כל הזמן?!

שם המשחק זה גיוון...אבל דעי לך שהפשטה כמשחק מקדים יכול לחרמן לאללה, בתנאי שיודעים להפשיט באופן חושני... קומפרי?

למעלה