רעיונות למתנה....

• פותח הנושא ec4
  • פורסם בתאריך

ec4

New member
רעיונות למתנה....

בוקר טוב בתחילת ספטמבר אנחנו עורכים כנס ללקוחות החברה שלנו - אנחנו חברה צעירה וזו הפעם הראשונה שאנחנו עורכים מפגש כזה ללקוחות שלנו ( כ-150 במספר ). הרבה מהעיניינים הלוגיסטיים כבר טופלו, ונשאר לטפל בשי שברצוננו לתת ללקוחות בבואם לכנס. אני מנסה לחשוב על משהו יצירתי ולא שוב עט או פנס בנאלים וכו. הארוע אמור להיות בסביבות ספטמבר ( לקראת ראש השנה ),ואני אישית מעוניין לשלב בזה יצירות של אנשים בעלי מוגבלויות. אשמח לקבל רעיונות, הצעות מעניינות או שמות של מקומות שמתעסקים בדברים כאלו. תודה אלעד

karamela1

New member
רעיון מתוק לכנס

יש לי עסק לזרים מתוקים,העסק מתמחה במתנות לכנסים וישנם הרבה רעיונות, אשמח ליצירת קשר

לגבי מתנות תפני לבית איזי שפירא ברעננה

זהוא מרכז לילדים מוגבלים מגיל חצי שנה ועד בוגרים ויש להם מתנות מרשימות ובמחירים שונים

שלום אלעד

העסק שלנו מתמחה במתנות מתוקות שמכינים אנשים מוגבלים ממועדון תעסוקתי לבב בדימונה. אשמח אם תיכנס לאתר להתרשמות, יש שם גם דף מידע על המועדון התעסוקתי וכל קנייה היא תרומה לקהילה- יש גם מדבקה על מוצר שמציינת זאת עם כל הכבוד לבית איזי שפירא ויש כבוד גדול מאוד- עסקי הפריפריה פחות מתוקשרים ומשווקים ואם כבר עושים כזאת רכישה - נראה לי שיהיה נחמד לתת אפליה מתקנת גם לעיירות הפיתוח ולאנשים בעלי המוגבלויות בה. תבורך על המחשבה! משכית

zebrand

New member
מתנות לחג

תיכנס לאתר שלי www.zebrand.co.il תראה נרות בעבודת יד ו זה לא מתנה בנאלית כפי שציינתה זה משהו יפה ו מקורי גם יש לנו מוצרים נוספים אשמח שתיצור קשר איתי. בברכה מקווה לשמוע ממך אלחנדרו

למעלה