רעיונות למתנות קטנות...

ayelet i

New member
רעיונות למתנות קטנות...

לא מזמן הוזמנתי לקרובי משפחה רחוקים, להם שלוש בנות בגילאים שונים (החל מאי שם בגיל הטיפשעשרה ועד אחרי הצבא...) שאני לא מכירה בכלל. שברתי את הראש לגבי מה להביא, וגם לא היה יותר מדי זמן להתארגן. ואז החלטתי להכין להן מחזיקי פתקים. (לא עולה לי שום שם אחר בראש...) מצרפת תמונות של מה שיצא. יש לי כל גזרי עץ קטנים בצורות שונות - שאפשר לקנות בשקלים בודדים בחנויות יצירה. גם את האטבים אפשר למצוא שם. מאחורה הדבקתי דבק דו-צדיי (אפשר גם מגנט). הדבק יצא נורא בולט בתמונות משום מה - במציאות לא ממש ראו אותו... (נא להתעלם). עטפתי בנייר צלופן - והבנות, כולן - נורא שמחו. אז לקראת ראש השנה הבא עלינו לטובה - רעיון למתנה. בתמונה הנוכחית צבעתי את ריבוע העץ. גזרתי חלק ממפית והדבקתי (כל כך דק שזה נראה כמו ציור). "מסגרתי" בצבע זהב. וזהו.

ayelet i

New member
עוד אחד...

כאן הדבקתי את הכוכב על הריבוע. קצת צבע, מעט "ציורים" מסביב (ציורים היא מילה גדולה מדי עבור מה שצוייר שם אבל לא עולה לי בראש משהו אחר...), וזהו!

ayelet i

New member
ואחרון חביב...

כמו הכוכב, רק בפרח... קשה קצת לראות - אבל ציירתי כמה עלים מסביב. זהו. חג שמח!

לילך1

New member
רעיון ממש חמוד ....

יצא מאד יפה.... אהבתי במיוחד את הכוכב.....

av_i_va

New member
קניתי!!!../images/Emo140.gif

קניתי את הרעיון!!! אני צריכה תמיד מתנות של "תשומי" ממש מתאים לכך. שלא לדבר על כך - שסוף סוף יש לי מה לעשות עם האוסף הענק של ניירות אריזה שהצטבר אצלי.

למעלה