רעיונות למתנת שחרור?

m i c h a l 4 2

New member
רעיונות למתנת שחרור?

אני מחפשת אתרים (בד"כ זה תמיד הופיע בעיתון "המחנה") שבהם מכינים עם סמל היחידה כל מיני דברים (לדוגמא: מגני הוקרה). דבר שני, יש לכם רעיון למתנת שחרור למחלקה שלמה? תודה

רעיון למתנה עם תקציב דל

בעיקרון זה לא מתאים לכל אחד, הייתי במדור של הדרכה אז המתנה היתה לגיטמית (ושימושית)- כשמישהי השתחררה היא עשתה סימנה לכל אחד (מנויילץ ועם שרוך יפה) וכתבה עלעכל סימניה איזה משפט יפה שמתאים אישית לכל אחד (לדעתה לפחות). היה כיף לקבל את זה. כשאני השתחררתי עשיתי קופסא בצורת ספר שבצד אחד כתבתי הקדשה אישית לכל אחד ובמצד השני מקום לכתיבת הודעות אישיות.

bratz girl

New member
ואיי כמה מוכר!

תראי.... היו לי שלושה מפקדים שהייתי חייבת לעשות להם מתנות גדולות.. אבל שזה הגיע לכלל המחלקה זה התחיל להיות טוץ מאץ תקציב אז פשוט עבדתי בפוטו שופ אפרי גם בפאוור פוניט {אם תצטרכי תאמרי} ועשיתי כל מיני רקעים עם תמונה שלי ושל אותו בן אדם,חלק כמובן לא היו תמונות אז פשוט שלי לבד.... ורשמתי בתחילה כמו משפט פרידה כזה בחרוזים...ואז מה שאני מרגישה כביכול..... תודה על תקופה מדהימה,כל מיני בדיחות אישיות בינינו וכאלה.....זה יצא מקסים! פיתחתי את זה לתמונה -שקל אחד..... ובגללל שרציתי שזה יהיה מרשים קניתי גם מסגרת כזאת לתמונה בחמישה שקלים-אבל זה לא מחייב! מי שהרגשתי מחוייבת עשיתי אפילו תמונות קצת יותר גדולות מרגילות.. ואיי הסתבכתי פה עם כל הכתיבה.......אם בא לך שלחי מסר או משהו חג שמח!

למעלה