רעיונות לסקר חדש מאת גולדי ופלג

goldi san

New member
רעיונות לסקר חדש מאת גולדי ופלג

איזה עיתון אתה נוהג לקרוא בקביעות? -כאן -יעידות אחרונות -הארץ -גלובס -כולנו -ילדי טבע הדברים -די ג´יי העיר -הזמן הורוד -נובוסטי נידיילי -יתד נאמן אני חושבת שכיסינו את כל סוגי האוכלוסייה שבפורום. אני וגולדי ננתח את התוצאות לפי הכללות גסות וכדומה

goldi san

New member
סליחה, הייתה תקלה

ואני עצמי - פלג לא יכולה להשתתף כמו שצריך בסקר אז אני מוסיפה ברירה: -סליחה, לקרוא זה לחנונים. תודה

IC4

New member
האמת אני מסכים....

לקרוא זה לחנונים ! או במילים אחרות : לאנשים שיש להם סבלנות להחכים את עצמם אני אוסיף גם אפשרות: - להגיד חנונים זה להיות חנון בהכחשה. לאאאא למה ? כי הסקר הזה , זה מסוג הסקרים שמנגבים איתם את התחת כשאין נייר טואלט עליך (עיתונים) ולא איכפת לי שפשוט אנשים יגיבו פה אבל לא אעשה סקר שכזה בפורום הזה. אלא אם הממשלה תשלח אליי איזה AGENT COHEN.

goldi san

New member
יאאא איתי אתה כזה שמן

תפסיק לדאוג כבר לאיכות של הפורום שלך כל כך חזק. אפשר כבר לחשוב שיש לך פי אם אס.

IC4

New member
pms my ass

אני פשוט חושב שזה לא סקר כזה שווה להטריח בשבילו את המודם האיטי שלי זה לא ענין של איכות הפורום הזה אגב חשבתי לאחרונה מה צריך להיות ´מוק"א´ מאטריקס וקונספירציות אחרות מאטריקס וקונספירציות אסוציאטיביות מאטריקס וקונספירציות אלטרנטיביות (הכי שאקליסטי לדעתי) מאגניבים וקוסיות אמיתיות ולי בכלל נשנה את השם ל"הפורום שלנו" ? זה לא שאנשים באמת נכנסים למדינה העצמאית הזאת אפילו ארצנו הקטנטונת עזבה עקב סיבות ציוניות מובהקות שראתה שלא זכו להערצה מצד הניהליסטים האחרים שבפורום. גולדה שימי את זה בסיגנטור שלך: DPA חפיף אחי!

Chot

New member
איתיאיתי

מאיפה אתה יודע להגיד חפיף אצ´וט, די פי איי?!

IC4

New member
אהא ! עליתי על משהו !!

לרשום בסוף ההודעה שלך משפט שיקח את תשומת ליבו של לפחות אחד מהקוראים רק כדי שזה יגרום לו להוכיח לך שהוא קרא את מה שרשמת. ולענות לך - יפתח BWP היה בהופעה שלהם ומישהו שיכור אמר שם DPA חפייייף אחי. ומאז הפכו זאת למסורת ככה אני הבנתי , תקנו אותי אם אני טועה, למרות שממש לא איכפת לי. my name ....is IC !
לא רוצה שום שבקניק שיקרא לי: אני יודע מה אתה עושה כשאתה לא בפורומים של תפוז, MR carmeli

Chot

New member
יו

יפתח מעורה מזתומרת הפכו את זה למסורת, יש שיר שבו כולם צווחים חזק וביחד "חפיף אחי, דיפיאיי!! זאת אחווה כזאת של פריקים לך תבין

Chot

New member
מה קרה

די ג´יי העיר לא מספיק טוב? איתי- הודעה אחת מבין רבות שלא הבנתי. למה אתה מלכלך לנו על הסקר?

TerminalFrost

New member
אין על הדף האחורי של "העיר"!!

אין על המוסף לסופ"ש של הארץ!!! ואין!! אאאייייןןןן!!!! על "דבר אחר" במוסף לשבת של ידיעות אחרונות. שלושת הדברים האלה הם קריאת-סופ"ש חובה לכל ישראלי, שקורא לעצמו ישראלי. מוגש כשירות לציבור ע"פ סעיף מס´ 101 בחוק "כבוד האדם וחירותו"

חזיר בר

New member
תיקון:אין דף אחורי של "העיר" יותר

יש עמוד אחד לפני האחרון עכשיו, שהוא השער האחורי החדש והוא בכלל כבר לא כתוב ע"י עוזי וייל, וזה בכלל לא מהנה ככה.

Chot

New member
אין

מעריב זה סתם של זבלים, אף אחד לא באמת קורא את זה. ליתר דיוק, אף אחד לא באמת קורא..

Master Boo

New member
רגע רגע רגע...

מה?! אני מתנגד! סליחה???? "סתם של זבלים"?!? הא! עיוות ברוטלי של המציאות! זה אחלה של עיתון!!! חוצפה שלא נראתה כדוגמתה!!!

dubose

New member
הא!

התחקירים הכי טובים באו משם! מאיפה נראה לך הגיעו פרשת הסיליקון בחלב של תנובה וזה שזרקו את התרומות דם של האתיופים?? נו באמת

חזיר בר

New member
את צריכה לספר להם שאת משוחדת

עיתון די סתמי בסך הכל,ואני אומר בתוך אחד שעד לפני קרא אותו מינקות. חוץ ממחלקת הכדורסל בעיתון הספורט שום דבר שם לא ממש משתווה להארץ.

מימי

New member
הארץ

כי אני נהנית להתעצבן על גדעון לוי וחברתו אמירה הס. סתם, אני די שונאת את החלק הזה של העיתון. אבל אני מתה על החלק של "גלריה"- זה מה שאני קוראת ראשון. בכלל, הייתם מתפלאים לדעת איזו תפוצה ענקית יש ל"הארץ" בהתנחלותנו הקטנה.

חזיר בר

New member
על מה את מתעצבנת בגדעון לוי?

כמה שהכתיבה שלו לפעמים די מעצבנת,הוא פשוט מראה פן מסוים במדינה שלנו

למעלה