רעיונות לפעילות שבת שקרררררררר

Master Stav

New member
רעיונות לפעילות שבת שקרררררררר

יצירה ? לגו ? מה אתהם מציעים לעשות עם הקטנים בשבת שכול כך קר וטיול לא בא בחשבון ....למרות שבא לי לקחת אותם לשלג

schlomitsmile

Member
מנהל
קבל קישור מתוך אתר חביב ../images/Emo13.gif הפעילויות כאן נראות לי מהנות, פשוטות לארגון, משחררות עודפי-אנרגיה, ואף מפתחות מוטוריקה. בילוי נעים!

shno

New member
איפה שלג? ../images/Emo6.gif

קר קר, אבל עוד לא טורונטו... סה"כ בשבת יהיה קר, אבל פחות קר מהימים האחרונים, וצפויה להיות גם הרבה שמש - אז לדעתי כל פארק או פעילות בשמש יכולה להתאים כי יהיה נעים מאוד בשמש (כבר היום יש שמש נעימה מאוד). בעסה שגן המשחקים הקרוב לביתנו מוצל כל כך
אולי ניקח את הילדים לפארק הירקון לשיזוף+הוצאת אנרגיות.

aviah

New member
סיפור, לגו, קוביות עץ, פאזלים

איש איש כמיטב יכולתו ודמיונו. הבן שלי אוהב לאחרונה לשבת על השיש, להחזיק בידיים משהו מזכוכית ולהגיד "אני נזהר, אבא".

zvibalas

New member
פעילות מדהימה

ללכת לסבא וסבתא ולתת לילדים קצת לשגע אותם

smailie

New member
אצלנו שומרים שבת, אבל הנה בכ"ז

רעיון לפעילוּת שלא דורשת כתיבה, ציור, הדבקה, גזירה, צפייה בוידיאו או הפעלת מכשיר אלקטרוני כלשהו: נסו הרכבת פאזלים (אם הילד כבר מגלה נטייה לעיסוק ריאלי, תוכל לתת לו אפילו משהו קצת יותר ל"מתקדמים"). זה בטח יעסיק אותו לשעתיים לפחות. אפשרות אחרת - שמתאימה רק אם כבר איננו פעוט - היא לשבת לידו עם "ספר השיאים של גינס" ולעניין אותו בכל - מיני מקרים מופלאים ומרתקים.

aviah

New member
שאלת פולו-אפ

אני מרגיש קצת לא בסדר אם אני נותן לו לעשות משהו ש"משחרר" אותי לשעה או יותר. אני גאה כמובן כשהוא מרוכז מאוד בפאזלים, או פליימוביל, אבל אם זה ממש משחרר אותי, אז קצת לא נעים. זה בסדר שילד בן שנתיים וחצי יעסיק את עצמו למשך שעה ויהיה לגמרי ברשות עצמו?

akavishon

New member
למה אתה מרגיש לא סדר מזה?

מה רע בזה שלך תהיה שעה חופשית? מה רע בזה שהוא ימלד להעסיק את עצמו לבד? בדיוק אתמול בביקור אצל סבא וסבתא של אשתי דנו בשאלה הזאת. אחותה של אשתי לא מפסיקה להעסיק את הילדים שלה. כל הזמן משחקת איתם במשחקי קופסא ופאזלים. ואצלינו בדיוק להפך. הם יודעים להעסיק את עצמם יופי לבדם. הכי יפה זה שהם משחקים אחת עם השני יחד ונותנים לנו לשבת לשתות כוס קפה בשקט או לראות חדשות... אז אל תרגיש לא בסדר ותן לו ללמוד להעסיק את עצמו בלי עזרה.

שhira

New member
קצת מכירה את ההרגשה אבל הודפת אותה בגדול

לי יש תאומות בנות שנתיים ו 8 חודשים ואכן יש פעמים שמשחקות ביחד או כל אחת לחוד מאוד יפה ולא צרכות אותי (פעמים מעטות אף מגרשות אותי מהחדר ובמפתיע לא בשביל לעשות משהו שהוא אסור) יש גם פעמים שאנו חוזרים הביתה ויש לי כמה סידורי בית מעיקים שאני רוצה לתקתק ומאוד מודה על כך שרגילות לשבת בכיסא חגורות ולאכול אז מציעה קלמנטינה / קורנפלקס/ יוגורט ולפעמים אף מדליקה טלווזיה בידיעה שנותן לי חצי שעה+ של שקט לתקתק הכל ואז להתפנות אליהן אני חושבת שכל עוד ילד לא מתבודד או יושב ובוהה זה דבר טוב מאוד שהוא יודע להעסיק עצמו ומוצא בתוכו ולבד תחומי עניין ולא צריך שכל הזמן יגרו ויעסיקו אותו

למעלה