רעיונות לצביעת דלת

praetor

New member
רעיונות לצביעת דלת

שלום רב! יש, בכניסה לחדר שלי, חדר שירותים עם דלת עץ לא יפה במיוחד (העץ לא יפה מלכתחילה, וכעת הוא כבר ישן ומכוער למדי). אני מעוניין לשנות את המראה שלה, אבל קשה לי להחליט על דרך יפה. האם יש לכם רעיונות יצירתיים בנושא? הוספתי תמונה של הדלת - הכניסה לחדר עצמו הינה בשמאל התמונה (כך שדלת העץ הזו היא בעצם הדבר הראשון שרואים בכניסה לחדר).

מרבי 1

New member
הצעה

שלום עופר, האפשרויות הן כמעט אין סופיות וזה תלוי בכמה זמן/ כסף אתה רוצה להשקיע. ולא לשכוח את המשקוף. * לצבוע את הדלת בצבע בסיס, ועליו אתה יכול להשתמש בכל צבע כדי לקבל אפקטים שונים. של מתכת למשל. * לשלב אריחים צבעוניים, אבל לא יותר מדי שלא יכבידו על הצירים של הדלת. * מראה * שטיח מעניין * בד * להחליף את הידית למשהו מיוחד יותר * לשנות את הגוון של הקיר. לבן הוא רקע לא טוב. מרבי כורי מעצבת פנים

תיפלץ

New member
תצבע באקריל לבן ותדביק אובייקטים

מתוך מפיות... פרחים כוכבים או כל אובייקט אחר זה יכול לצאת יפה.. על הדלת שלי למשל עשיתי משהו אחר.. הדלת שלי נראית ממש כך ואני השתגעתי ותליתי על הדלת לוחית רישוי של רכב ושעון שליכט כזה מאגניב ויש לי שלט "הסר לפני טיסה" ותמרור עצור ולוח מודעות צבעוני עם תמונות.. ואם כבר תמונות אז אתה יכול לטפט את הדלת בתמונות...
עוד משהו שאתה יכול לעשות זה לקחת גזרי עיתונים ולהדביק אותם עם דבק מפיות או דבק לבן מדולל במים מעט ואז לטפט את הדלת כולה בגזרי עיתונים ישנים .. או שחור לבן או מבעוני תבחר אתה.. זה יכול לכלול הכל.. תמונות כתיבה ועוד... תן לזה להתייבש ואז תצבע בלקה שקופה וכשזה יתייבש זה יכול לצתא מדהים ואהת לא תזהה את הדלת..

הנה עוד אחת../images/Emo26.gif

אתה יכול לשייף את הדלת ולהוריד את הלכה שיש עליה וכשזיה ללא השכבה הראשנה לצבוע בצבע ווד ווש (אטום או שקוף בכל מיני גוונים)ואפשר גם להחליף את הידית התוצאה מקסימה ללא השקעה כספית מיוחדת

עוד רעיון

אתה יכול ללכת עם הצורה של חלון הדלת ולצבוע את הדלת במלבנים בגדלים שונים(שים לב לקובץ מצורף-רק להמחשה, זה יצא לא משהו...). על הדלת שלי הדבקתי שעם וזה ממש סבבה, אפשר גם לצבוע את הדלת בצבע מגנטי ועל זה דוגמה כלשהי בצבעים רגילים ואז אפשר לשים תמונות וכו' עם מגנטים על הדלת... בכל מקרה אני מציעה לך להחליף ידית, זה תמיד מוסיף. בהצלחה, פרבולה

למעלה