רעיונות לצילומים בחורף - מיעלי2

mitmit

New member
רעיונות לצילומים בחורף - מיעלי2

כפי שהזכרתי, אני ובן זוגי (שיחייה) מתכננים להתחתן בחורף. בפברואר ליתר דיוק. אולם עוד לא סגרנו ולכן עוד אין תאריך. למרות זאת, אני מנסה לחשוב מה יקרה אם יהיה יום גשום במיוחד (מביא הרבה מזל טוב). איפה מצתלמים. כמובן שמדובר על מקום סגור אך לא סטודיו. אשמח אם תציעו לי מקומותפוטנציאליים "זזים". כאלה שיש בהם תנועה של אנשים והם לא סטטיים. לי אין כל בעיה "לשתף" אנשים או עצמים ברקע של התמונות. מצפה לעזרתכן/ם מניסיון או שלא. כל רעיון יתקבל בברכה! (החתונה מתוכננת לאזור תל אביב).

אינצה

New member
לא בטוח שתירצו

אבל מה דעתכם להצטלם בקניון (עולים במדרגות הנעות, מסכלים בחלונות ראווה וכו´) חברה שלי עשתה את זה וזה לא היה כל כך נורא כמו שחשבתי וחוץ מזה היא נורא נהנתה מכל תשומת הלב שהיא קיבלה שם

mitmit

New member
דווקא רעיון ..

טוב! חשבתי גם אולי בשדה תעופה כשאנשים ממתינים לטיסה / מטוס ממריא ברקע. יש לכם עוד רעיונות שנוכל בסופו של דבר לבחור?

אינצה

New member
ואם לא הספקת לראות את ההודעה

של אייל, הוא הציע גם תחנת רכבת (ואפילו לנסוע ברכבת או לנהוג בקטר עם הנהג)

oc101

New member
לאן נעלמה הודעתי ../images/Emo35.gif

לא זכור לי שהיתה זו הודעה פרסומית !? הצעירה

נכון. אני מחקתי משום שאי אפשר למחוק

חלק משרשור. הדיאלוג ביני ובין אייל היה צריך להימחק ובין לבין היו השורות שלך ושל שרון וזה אוטומאטית מוחק הכל. איתך הסליחה.

oc101

New member
in a fitness room

like "Holmes place in Hertaelia you can sit on the healthy bar or on one of the muscular gym machine actually at any place that goes in your mind that the view will be "outsider" from weeding hatzehira

pumpkin

New member
כמה רעיונות - תלוי בסגנון שלכם

אלו הרעיונות שעלו לי בשעת לילה מאוחרת אני יודעת שחלקם ביזרים, בכל אופן ניסיתי לעזור...
במוזיאון-ליד אוצרות אומנות החביבים עליך, עם השומרים הפנסיונרים
בהיכל התרבות-עם כלי נגינה (את והנבל) ,על הכיסאות...
בתאטרון
בבריכה מקורה - ברקע אנשים בבגד ים
באוניברסיטה - על רקע הסטודנטים הממהרים
באוטובוס - הציעו כבר את זה פה בפורום
בבית-ספר - בחברת ילדים המשתהים לנוכח שמלתך המהממת.. בהצלחה !

למעלה