רעיונות לקידום התוכנית לשרשר פה:

מתכNET

New member
רעיונות לקידום התוכנית לשרשר פה:

1.להכניס זוג למספר שעות לסוויטה ללא מצלמות,אולי גם אפילו ללילה שלם זה יגביר את הקנאה התככים והתחרות. 2.להכניס עוד רווקים מבוקשים. 3.להשמיע לבחורות קטעי רכילות של בחורות אחרות.

johny3guns

New member
זה פשוט לא הפורמט ...

הפורמט כאן הוא הרווק ולא פרדייז הוטל .. טעיתם בתוכנית. זה הפורמט ויש רווק אחד מרכזי. בין אם הוא משעמם או לא לטוב ולרע.. זה כמו שאני אראה כוכב נולד ואני אגיד למה לא מכניסים לשם רקדנים ?

didush100

New member
הם חייבים לעשות משהו

כח כל מה שמעניין אותם זה הרייטינג ו 10% זה כישלון השאלה אם הם חתומים על הפורמט כי אם כן הם בבעיה לא נראה לי שאנשים ימישכו לצפות בקצב הזה

tapuzo

New member
תקשיב אין שום קשר לפרדייז הוטל

אתה צודק שזה שינוי קיצוני של הפורמט אבל זה מה שדרוש כרגע כי רוצים לראות רומנים אמיתיים והתאהבות אמיתית, לא משחק בכאילו למצלמה. אם מוציאים את שלושת חבריו של אורבך (חובה לדעתי!) ומכניסים עוד 3 גברים חדשים שיכולים להתאהב בבנות ויתחרו באיתן - הרייטינג ישולש בן רגע. מה לעשות הגדולה של ההפקה זה להבין שהפורמט לא עובד, ואין שום בעיה לשנות אפילו באמצע העונה אז בטח כשזה רק תחילתה, לא מספיק לשנות את ההצבעה. צריך להכניס בנים חדשים שייצרו עניין בתוכנית ובקרב הבנות ויבלבלו קצת את הקלפים.

זהו,שלסדרה לא קוראים הרווק

הם לקחו כמה סדרות ריאלטי ועשו ערבוב אבל....לא יצא להם טוב כי "הרווק" הוא רווק אבל חננה/יבש/רדום. והחברים שלו בדיוק אותו דבר הם חושבים שהביאו אותם על תקן של עציצים. עציץ פירושו משעמם! בהתחלה שראיתי את הפרומואים חשבתי שהולכים להביא 15 בנות 15 בנים או אפילו 10 בנים לצורך היו מספיקים.אמרתי לעצמי וואלה זה הולך להיות הדבר הבא אבל התאכזבתי זה אשכרה כמו לראות נשיונל ג'אוגרפיק
ליהוק נכון וכל הסדרה היתה נראית אחרת. אני חושבת שהליהוק של הבנות הוא טוב אבלללללללללל למה היו צריכים להכניס את אורבך? הוא מה זה לא קשור לשם. בקיצור אתם שם למעלה חייבים לעשות משהו הכל עדיין אפשרי!

johny3guns

New member
80 אחוז הרווק + 20 אחוז האח הגדול

הקונספט העיקרי של התוכנית הוא הרווק מן הסתם: חבורה של בנות שנלחמות על ליבו של בחור אחד. הוא יוצא איתן לדייטים במטרה להכיר אותם ולמצוא את הבת זוג המתאימה. הקונספט של האח הגדול בא לידי ביטוי במשימות שנותנים לבית לעבור ובעצם העבודה שמסקרים את מה שקורה בוילה 24 שעות ביממה. אל תצפו שישנו את הקונפסט ויכניסו 10 גברים שילחמו על הבנות עם איתן ... אני לא רואה את זה קורה. זאת תוכנית אחרת לגמרי ממה שהם פתחו איתה את העונה... ואף פעם לא ראיתי שהפקה משנה קונספט שלם של תוכנית בין אם הרייטינג שלה גבוה או נמוך.

tapuzo

New member
כל כך מסכים - זה המפתח ו.. ../images/Emo206.gif

שלושה ארבעה בנים חדשים ונמרצים שיפתחו רומנים ויבלבלו את כל המשחק - הרייטינג מטפס ל-30. אבל ברור לי שאם זה קורה אדון איתן-הכל מסתובב סביבי כמו השמש-אורבך קם והולך. ואולי גם זה יהיה לטובה. כל

tapuzo

New member
ההפקה יכולה לעשות מה שהיא רוצה בחוזים האלה

הם יכולים גם מחר לסיים את התוכנית ולא חייבים למשתתפים דבר. אני מכיר את החוזים האלו, לא יודע לגבי איתן כי מעמדו שונה אבל לגבי הבנות מלבד משכורת לפי שבועות בוילה לא זכאיות לכלום.

מתכNET

New member
להעיף את אתי

התוכנית רק עושה לה רע,אחרי מופע האימים שלה היא לא תמצא חתן וחבל כי בבסיס היא בחורה טובה.

tapuzo

New member
אתי ליצן קומי-טרגי של התוכנית

היא אתמול הראתה שהיא מבינה היטב את מקומה בתוכנית - היא שם לבדר וליצור עניין עד שלב מתקדם שבו יעיף אותה לטובת "התאהבות" בכמה בנות שישארו

tapuzo

New member
אין שום בעיה למצוא 20 כמוה בכל מרכז מסחרי

במאסטרשף ימצאו לך מה שאת רוצה + טרגדיה אישית + יכולות בישול + דמעות

מתכNET

New member
במקרה הזה אני חושב על אתי ולא על התוכנית

היא לא עושה לה שירות טוב,רחמים על הבחורה.

מתכNET

New member
רעיון למשימה:ציור דוגמנית עירום

המשתתפים יצטרכו לצייר דוגמנית עירום שתכנס לדירה למספר שעות אולי זה יגביר את המתח המיני.פשוט משעמם

tapuzo

New member
זאת תוכנית לכל המשפחה כך הם הצהירו

אבל הרעיון שלי מאתמול נראה לי ישים ופשוט יותר: לשלוח את איתן לישון בחדר הבנות. את החברים שלו לבודד לקראת הוצאת מהתוכנית. בחדר הבנים הריק לשתול 3-4 בנים חדשים ומלהיבים עבור הבנות, שיבחרו בשידור חי על ידן וייצרו עניין. הפורמט ישונה כך שהבנים מתאהבים בבנות כמו איתן, ובשלב שבו יהיו נניח 5 בנים ו-5 בנות, התחרות תהפוך למשימות זוגות שעומדים להדחה כל שבוע.

elvis18

New member
הצעות לקידום ...

1)לחייב את ארבעת הבנים לישון ,כל אחד עם הבת שהוא בוחר ....במיטה זוגית 2)לעשות משימות זוגיות לכל אחד מהרווקים מול כל יתר דיירי הבית ,כמו נשיקה \סתירה ,לסחוב אחת את השנייה על הגב העברת תפוחים מפה לפה ,ב4 זוגות של בנים ובנות ,אפשר גם בנות ובנות (הרבה יותר טוב ,לא מתנגד ) , 3)לתת לאיתן לצאת לדייט ולהקרין אותו על הפלזמה כדי שכולם יוכלו לצפות ... 4) יש לי רעיונות ממש מרושעים ...כמו למשל לתת חסינות להדחה למישהי שתצליח לגרום לאיתן לנשק אותה או לאחד הבנים ... 5)הדבר הכי מפתיע שעלול לקרות שיכול להפוך את כל המצב זה להחליף בין איתן לבין בן\יוני בעמדת הרווק למשך זמן בתוך המשחק ואז ככה להמשיך וכל פעם שרווק אחר יהיה -הרווק ,כדי לעורר בלאגנים ,חייבים להוציא גם את בן ויוני לדייטים ,כדי לגרום להם לרכל ולהוציא רוע אחד על השני בגזרת הבנים,הבנים לא מרגישים בתחרות ,נהפוכו הם צריכים להתחרות וככה יהיה הרבה יותר מאתגר ,לתת ליוני לצאת עם איילת ,לדוגמא אחריי איתן . או למשל להדיח את הבת שמישהו מהרווקים יוצא איתה ,במידה ויוני\בן\איתן לא ינשקו אותה כחלק מהמשימה הסודית שלהם ולא יצליחו לשמור עלייה במשחק אז היא תועמד להדחה . ייש לי כלכך הרבה רעיונות מופרעים למשימות ....אם יישמו חלק מזה יהיה טוב . זה יהפוך א תהתוכנית לבית סליזי של משוגעים שכולם רוצים א תכולם וכולם בתחרות ,זה בטוח יוציא את כולם מהאדישות ... הלכתי על קיצוניות ,אבל זה נשמע נחמד....פרובוקטי ביותר שיעשה הרבה רעש ,ויותר מזה שיעשה הרבה רייטינג

למעלה