רעיונות לשבוע חופש

littlerunaway

New member
רעיונות לשבוע חופש

אהלן
אז יש לי קצת יותר משבוע (9 ימים) חופש מהעבודה בחודש אוגוסט ובא לי לעשות משהו מעניין אבל לא עולים לי רעיונות. התקציב עומד על 1000-1500 ש"ח. כך שטיסה לחו"ל לצערי לא באה בחשבון. טיולים בארץ גם לא קורצים לי (הייתי שמחה לבלות שבוע באילת אבל המלונות פשוט יקרים מדי). יש לכם אולי רעיונות? אמנם לא מדובר בהרבה זמן אבל אני יודעת שאחרי יומיים של חוסר מעש בבית אני אתחיל להתחרפן ולטפס על הקירות.

littlerunaway

New member
אני מאשדוד

ואין לי אוטו משלי כך שמהבחינה הזאת אני מניחה שאני לא ניידת. לטיולים בארץ גם ככה אין לי חשק. על מה חשבת?

faland

New member
לא יודע אני לא מכיר את הארץ כ"כ טוב

קיוויתי שמישהו אחר יביא רעיונות

littlerunaway

New member
זה לא עיניין של להכיר את הארץ

כמו שאמרתי, אני לא מעוניינת לצאת לטיולים בארץ. אני מחפשת רעיונות יותר...מופשטים.

littlerunaway

New member
האמת זה אחלה רעיון

רק חבל שאני ומים לא מסתדרים טוב ביחד. אולי זו הזדמנות טובה ללמוד לשחות כמו שצריך...

inna299

New member
אני אנסה

להפגש עם חברים שלא יצא להפגש איתם מזמן
לעשות יום כיף בת"א
לנסוע לירושלים
להכין ארוחה טעימה
ללכת לסרט / לראות בבית סרט
ללכת להופעה חיה
ללכת לים עם ספר טוב
טיול של יום אחד לנחל זוויתן / יהודיה או כל מסלול אחר עם מים (זה כיף בחום הזה..)
ללכת לספארי

Optimistic Girl

New member
לדעתי יש לך אחלה תקציב!

בכסף כבר אפשר לעשות המון...

אני בתור סטודנטית תפרנית ,מחפשת אירועים בחינם <כולל תחרויות של תפוז
>

למשל חשבתי היום, מה אני רוצה לחפש היום בעיתון, והתמקדתי באירועים ומצאתי אירועים מגניבים שיש בכל הערים בחינם!!!

וגם כמובן מקבלים מתנות בחינם -כדור ים וכובע ים <אני כבר חוזה את הדחיפות

לינק:
http://israelbahof.israelhayom.co.il/schedule.asp

littlerunaway

New member
זה בסדר

גם אני בדרכי להיות סטודנטית החל מאוקטובר הקרוב. למרות שאולי לא תפרנית כמוך. חסכתי קצת מעל 100K ללימודים ואני עדיין שוקלת לנגוס קצת בחיסכון הזה לאיזה טיול באוגוסט (חוץ מהטיול לברלין בספטמבר :) ).

Optimistic Girl

New member
כל כבוד

בהצלחה בלימודים!
מה רוצה ללמוד?

וכן תסעי לחו'ל אם את ממש רוצה את זה ויש לך תקציב

אני את הטיול שלי יעשה כבר בזמן הדוקטורט

littlerunaway

New member
תשמעי

בהתחשב בזה שאני מתחילה תואר ראשון חודש לפני יום ההולדת ה-28 שלי (להגנתי ייאמר שהשתחררתי מהצבא קצת לפני שהייתי בת 23) ואני עדיין גרה עם ההורים (בשביל לחסוך כסף) ההישג לא נראה לי כזה גדול.
אולי הייתי טסה אם המחירים לא היו כל כך גבוהים לאוגוסט (את לא מבינה איך בא לי שבוע באלפים באוסטריה עכשיו).
הולכת ללמוד תואר ראשון בהנדסת אווירונאוטיקה.

EdisonGirl

New member
אני חושבת שדווקא יש לך תקציב לנופש בחו"ל.

לפי מה שאני הבנתי, יש אפשרויות מאוד זולות, של שבוע שלם באיזור יוון בסביבות 1500 ש"ח. תבדקי את האופציות, כי חו"ל יותר זול מהארץ לפעמים...
לי פשוט אין דרכון עדיין, ו"נאלצתי" לצאת לחופשה בתקציב שהיה לו תוקף, כך שלא היה לי זמן להתחיל את כל הפרוצדורה, אבל אם יש לך דרכון, האופציות זה החלק הקל.

תהני ובהצלחה בלימודים

littlerunaway

New member
ממה שיצא לי לבדוק

רק הטיסות ליוון עולות לפחות 300-400$ (ואני לא חובבת חבילות ודילים למינהם). מה גם שספציפית יוון לא ממש מושכת אותי כרגע. מדינות שכן, כמו אוסטריה או שוויץ או סקנדינביה ממש לא בתקציב.

NEO83

New member
כשלוקחים טיסה בנפרד זאת העלות

כאשר לוקחים דיל, המחיר נשאר אותו מחיר אם לא יותר זול.

למעלה